Adak ReWool Women's BUGrip - Coffee/Grey

Med dubbar

Adak är en vattentät och varm känga, som funkar lika bra för äventyr som för vardagen. Skaftet i filtad merino-ull i kombination med Nubuck-läder skapar en klassisk skandinavisk design. BUGrip®-yttersula med 17 dynamiska dubbar i karbidstål håller dig alltid på fötterna.

229.95 USD

20,7 kg CO2 ekv. per par

27% återvunnet material

37% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Adak är en rejäl vinterkänga, framtagen för äventyrare. Det höga skaftet i filtad merino-ull i kombination med Nubuck-läder skapar en klassisk skandinavisk design. BUGdri™-membranet håller fötterna torra och Primaloft® Bio-isoleringen håller dem varma. Fleecefoder och en bred läst bidrar ytterligare till att skon är både skön och väl rustad för riktigt kalla dagar. Med snörning hela vägen är det lätt att justera passformen efter aktivitet. Stabiliteten i mellansulan och den dubbade BUGrip®-yttersulan gör Adak till en optimal promenadkänga i alla typer av vinterväder och vintriga förhållanden.

För vad:Vinterpromenader och hiking.
Därför gjorde vi skon: Vi ville ta fram en rejäl vinterkänga av hållbara materialval. Varm och välisolerad, i tidlös skandinavisk design, för alla som håller outdoor-livet varmt om hjärtat.
- BUGrip®-yttersula med 17 dynamiska dubbar i karbidstål- BUGdri™-membran- Välisolerad för kalla vinterdagar.
Hållbara materialval:- Överdel i DriTan™ oily nubuck-läder (LWG gold-rated).- Isolering med PrimaLoft® Bio™ – ett återvunnet och biologiskt nedbrytbart isoleringsmaterial.- BUGdri™-membran med 50% GRS-certifierad återvunnen PET.- BUGrip®-yttersulan innehåller 20% återvunnet gummi.
Artikelnummer:H41002-9B
Vikt:451 gram
Läst:Bred komfortläst med rymlig tåbox
Dubbar:Med dubbar
Användning:Promenad
Innersula:BLOOM® algae foam och återvunnen filtad merinoull från Woolpower®. Urtagbar.
Lining:Bluesign®-certifierad terryfleece, tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen polyester och färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Överdel:DriTan™ oily nubuckläder (LWG gold-rated) / återvunnen merinoull från Woolpower®
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se