Boda Women's Michelin - Black

Utan dubbar

Boda är ett nytt grepp på klassikern Metro och är vår variant av curlingkänga, toppad med funktion och hållbara materialval. Mjuk och skön insida och en yttersula i form av Michelin Winter Compound som ger dig ett odubbat grepp i toppklass.

125.95 USD

179.95 USD

14,7 kg CO2 ekv. per par

22% återvunnet material

18% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Boda är en känga för en aktiv vardag. Vattenavvisande överdel i mocka, tillsammans med en mudguard runt hela foten, håller slasket borta. Dragkedjan på insidan av foten gör att kängan blir smidig att ta på och av. Insidan är fodrad med både fleece och det nedbrytbara isoleringsmaterialet Primaloft® Bio Insulation, och tillsammans bred läst och gott om utrymme för tårna blir Boda varm och skön. Det här är en riktigt skön promenadsko, tack vare en stabil mellansula som ger bra rull i steget. Yttersulan Michelin Winter Compound ger dig ett odubbat grepp i toppklass.

För vad:Vinterpromenader och en aktiv vardag.
Därför gjorde vi skon:Vi ville göra en varm känga med hög komfort i avskalad design.
- Odubbad MICHELIN Winter Compound-yttersula- Vattenresistent- Isolerad med PrimaLoft® Bio™.- Bekväm promenadsko.
Hållbara materialval:- Isolering med PrimaLoft® Bio™ – ett återvunnet och biologiskt nedbrytbart isoleringsmaterial.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.
Artikelnummer:H41006-0A
Vikt:385 gram
Läst:Bred
Dubbar:Utan dubbar
Användning:Promenad
Innersula:BLOOM® algae foam och återvunnen filtad merinoull från Woolpower®. Urtagbar.
Lining:Bluesign®-certifierad terryfleece, tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen polyester och färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam
Yttersula:Gummi, MICHELIN Winter Compound.
Överdel:Mocka (LWG gold-rated) / Skyddande PU-mudguard.
Vattenskydd:Vattenavvisande

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se