Haze Women's Mid Biosole GTX - PeatGrey

Odubbad

Haze Mid Biosole™ GTX är en vattentät och lätt känga, utrustad med vår Biosole™-yttersula som har 62% naturgummi.

199.95 USD

10,1 kg CO2 ekv. per par

20% återvunnet material

16% biobaserat material

Välj grepp:

Storleksguide
Detaljerad information
Teknologi
Haze Mid BUGrip® GTX är en multifunktionell vintersko för dig som gärna byter ut stadsmiljön mot skogspromenader, men gärna inte byter skor. Haze har många av de funktionella egenskaperna som uppskattas i våra populära löparskor men med ett ännu större fokus på komfort: Stoppning i plös och krage, vattentätt GORE-TEX®-membran, vridstyvhet, full dämpning och en mudguard som löper runt hela skon för att skydda i lite stökigare terräng. Haze Mid Biosole™ GTX har vår Biosole™-yttersula, som har 62% naturgummi.
- Odubbad Biosole™-yttersula- Vattentätt GORE-TEX®-membran- Heldämpad sko med hög komfort.
Hållbara materialval:- Biosole™-yttersulan innehåller 62% naturgummi.- Överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.
Artikelnummer:G93018-9A
Vikt:410 gram
Dubbar:Odubbad
Innersula:OrthoLite® Hybrid, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Snörning:Classic shoelaces
Lining:GORE-TEX®-membran (Extended Comfort) med OEKO-TEX®- och bluesign®-certifierat tyg.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam.
Yttersula:Biosole™, odubbad sula för alla säsonger.
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Skyddande TPU-mudguard.
Användning:Promenad, Vandring
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se