Haze Women's Mid BUGrip GTX - PeatGrey

Med dubbar

Haze Mid BUGrip® GTX är en vattentät och lätt känga med tryggt grepp, för dig som vill kunna njuta av både stad och skog utan att behöva begränsas.

239.95 USD

16,6 kg CO2 ekv. per par

19% återvunnet material

8% biobaserat material

Storleksguide
Detaljerad information
Teknologi
Haze Mid BUGrip® GTX är en multifunktionell vintersko för dig som gärna byter ut stadsmiljön mot skogspromenader, men gärna inte byter skor. Haze har många av de funktionella egenskaperna som uppskattas i våra populära löparskor men med ett ännu större fokus på komfort: Stoppning i plös och krage, vattentätt GORE-TEX®-membran, vridstyvhet, full dämpning och en mudguard som löper runt hela skon för att skydda i lite stökigare terräng. Denna modell är utrustad med BUGrip®-yttersula och 17 dynamiska dubbar i karbidstål – marknadsledande grepp på isigt underlag.
- BUGrip®-yttersula med 17 dynamiska dubbar i karbidstål- Vattentätt GORE-TEX®-membran- Heldämpad sko med hög komfort.- Högre skaft, för extra stöd och skydd.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET.- OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder (Extended Comfort), färgat med solution dye-teknik.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.
Artikelnummer:G18010-9A
Vikt:400 gram
Läst:Bred
Dubbar:Med dubbar
Användning:Promenad, Vandring
Snörning:Classic shoelaces
Lining:GORE-TEX®-membran (Extended Comfort) med OEKO-TEX®- och bluesign®-certifierat tyg.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se