Haze Women's RB9X GTX - Black/Maple

Odubbad

Haze är en vattentät sko med brett användningsområde. Den passar lika bra för dagliga hundpromenader I skogen som för långa helgvandringar på fjället. Tack vare BOA® Fit System får du perfekt passform på skon, som sedan sitter där den ska under hela rundan.

189.95 USD

9 kg CO2 ekv. per par

33% återvunnet material

12% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Ska du bara välja en sko till dina äventyr kan Haze RB9X™ GTX mycket väl vara valet för dig. En lättviktare som passar i nästan alla väder och de flesta utmaningar – från traillöpning till långa dagar i city. Den här modellen av Haze är utrustad med flera bra-att-ha-funktioner, som GORE-TEX®-membran för att skydda mot väta, och BOA® Fit System för en perfekt passform hela dagen. Haze är stabil och dämpad, men med god markkontakt, och RB9X™-gummit gör att den greppar bra på både våta och torra underlag. Med ett yttre som skyddar ovanifrån och ger bra grepp underifrån – och en komfort som håller länge – är Haze en favorit oavsett vad dagen har att ge.

För vad: Vattentäta promenader, vandringar eller löpturer.
Därför gjorde vi skon: För att du som gillar att springa eller vandra långt, i alla typer av väder och terränger, ska kunna göra det bekvämt.

- Yttersula i vårt greppgummi RB9X™
- BOA® Fit System
- GORE-TEX®-membran

Miljöcertifieringar:
- Överdel av Bluesign®-certifierad RipStop-textil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
- Öko-Tex- och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.
- Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik.
- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® foam.
- RB9X™-yttersula med 15% återvunnet gummi.
Artikelnummer:G93010-0B
Drop:7 mm
Läst:Wide
Dubbar:Odubbad
Användning:Vandring
Innersula:Ortholite Hybrid, lined with bluesign® 100% recycled and solution dyed PET polyester
Snörning:BOA® Fit System
Lining:Bluesign® 100% recycled and solution dyed PET polyester.
Mellansula:Lightweight EVA with 20% BLOOM® Foam
Vridstyvhet:Stability flex
Yttersula:RB9X™ with 15% recycled rubber
Dämpning:Full
Överdel:Bluesign® solution dyed polyester, TPU laminate
Vattenskydd:Vattentät

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se