Horizon Women's RB9X - Black/Granite

Utan dubbar

Horizon är en sko för grusvägar och lättare terräng, perfekt för dig som vill utforska löpningen på andra underlag än asfalt. Yttersulan i RB9X™ ger fantastiskt grepp på både torra och våta underlag, samtidigt som den väldämpade mellansulan bidrar till en hög komfortgrad.

139.95 USD

9 kg CO2 ekv. per par

28% återvunnet material

12% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Horizons mjuka och luftiga överdel ger tillsammans med den vadderade plösen och kragen en mycket bekväm sko, som också sitter bra tack vare ett genomtänkt snörsystem. Plösen ger en strumpliknande känsla, och med den lite rymligare tåboxen kommer du märka att den här skon är bekväm också under längre rundor i blandad terräng. Den heldämpade mellansulan ger också den ökad komfort, såväl som vridstyvhet. Den här skon har 7 mm drop, vilket vi anser vara det perfekta för en sko som ska funka för hög fart i lätt terräng såväl som för längre och lugnare återhämtningsrundor. Både tå- och hälkappan har en skyddande TPU-mudguard och yttersulan i RB9X™-gummi ger dig marknadsledande dubbfritt grepp under årets mildare årstider, oavsett väderlek eller underlag.
- Odubbat grepp med vårt greppgummi RB9X™- Lätt och luftig överdel- Heldämpad och stabil sko.
Hållbara materialval:- RB9X™-yttersulan innehåller 15% återvunnet gummi.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.
Artikelnummer:G93004-0D
Vikt:240 gram
Drop:7 mm
Läst:Bred
Dubbar:Utan dubbar
Användning:Löpning, Traillöpning
Lining:Bluesign®-certifierad polyestertextil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam
Terräng:Stig/blandat, Väg
Vridstyvhet:Styv
Yttersula:Odubbad sula i Icebugs greppgummi RB9X™.
Dämpning:Full
Överdel:Luftigt bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% återvunnen PET, med sublimerat tryck. Skyddande TPU-tåkappa.
Vattenskydd:Inget

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se