NewRun Men's BUGrip GTX - MistBlue/FireOrange

Med dubbar

NewRun är inte bara vår skönaste sko någonsin – det är också vår första sko som utvecklats för alla som hellre springer på vägar än på stigar. Newrun BUGrip® GTX är både dubbad och vattentät och passar lika bra för vinterlöpning som för höstlöpning på grusvägar.

209.95 USD

9,0 kg CO2 ekv. per par

18% återvunnet material

10% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Detaljerad information
Teknologi
NewRun är vår första modell för dig som hellre springer på vägar än på stigar och som vill hålla i din löpning året runt. För varför ska du behöva ändra din träningsrutin – eller ställa in pass – bara för att förhållandena förändras? Komfort har varit vårt huvudfokus under utvecklingen av NewRun. Därför var det självklart att den här skons överdel fick ett vattentätt GORE-TEX®-membran och att vi utrustade den med snörsystemet BOA® Fit System, som gör att skon anpassar sig efter foten och sitter på plats under hela passet. NewRun har en medium-läst och en rymlig tåbox med en rak tålinje, för att en sko med lite mer utrymme gör att den också blir varmare. Sulan är väldämpad med en bred bas vilket gör att skon bjuder på såväl stabilitet som komfort under längre rundor. Yttersulan har 17 BUGrip®-dubbar i karbidstål, för att din vinterlöpning på isiga underlag ska kännas lika trygg som en höstrunda i parken.

För vad: Vinterlöpning, grusvägar och stadslöpning.
Därför gjorde vi skon: Vi saknade en vinterlöpningssko med extra komfort för alla som hellre springer på hårda underlag nära stan än på stigar i skogen.
- BUGrip®-yttersula med 17 dynamiska dubbar i karbidstål- Vattentätt GORE-TEX®-membran- BOA® Fit System.- Rymlig tåbox.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierad polyestertextil, av 100% återvunnen PET.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- Foder av bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik.- OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.
Artikelnummer:G18003-9C
Vikt:330 gram
Drop:7 mm
Läst:Normal
Dubbar:Med dubbar
Användning:Löpning, Vinterlöpning
Snörning:BOA® Fit System
Lining:GORE-TEX®-membran (Extended Comfort) med OEKO-TEX®- och bluesign®-certifierat tyg.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam
Terräng:Väg
Vridstyvhet:Medium
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Dämpning:Full
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se