Snabb leveransFraktfritt över 1 000 krStörsta utbudet

Oribi3 W RB9X

Odubbad

Oribi är en sko som passar till traillöpning på alla nivåer. Skon har det bästa av två världar; greppet och löpkänslan som rutinerade traillöpare söker, men också stabiliteten och dämpningen som behövs när nybörjaren vill ta sina första steg in i skogen.

1 400 SEK

Detaljerad information
Vår sko Oribi är precis som djuret den är döpt efter: en snabb och smidig antilop som trivs i höga hastigheter. Ursprungligen gjordes skon för att hjälpa nybörjare som ville ta steget från grusvägen in i skogen, men skon älskades även av de mest rutinerade traillöparna – och i dag är den en av våra mest sålda produkter. Vikten är låg, komforten är hög och löpkänslan är oslagbar. Yttersulan är gjord i Icebugs slitstarka och välgreppande gummiblandning RB9X, som i kombination med sulmönster i form av ett traktordäck ger bästa tänkbara grepp i lera och på våta underlag.

För vad: Traillöpning
Därför gjorde vi skon: Världen behövde en sko för nyfrälsta traillöpare. Som en bonus visade sig skon vara älskad även av de mest rutinerade löparna.

- Låg vikt
- Rock Shield skyddar dina fötter i stenig terräng
- Yttersula i RB9X ger bra grepp på torra och våta underlag

Miljöcertifiering:
- Bluesign®-certifierad mesh i överdel
- Bluesign®-certifierat foder
- Bluesign®certifierat tyg i innersula, gjort av återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik
Vikt:0.78kg
Drop:7 mm
Läst:Medium
Dubbar:Odubbad
Användning:Running
Innersula:Molded EVA
Lining:Half line bluesign®
Mellansula:Lightweight EVA, Rock Shield ESS/TPU
Terräng:Mudd, Trail, Wet rocks
Vridstyvhet:Medium flex
Yttersula:RB9X
Dämpning:Medium
Överdel:Polyester bluesign® mesh / Welded TPU mudguard

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35 Jonsered433 76|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.