Oribi5 Men's BUGrip® - Forest/TigerLily

Dubbad

Oribi5 BUGrip® är en snabb och smidig sko för vinterlöpning och traillöpning på alla nivåer. Det är en av marknadens lättaste dubbade skor för vinterlöpning, men fortfarande tillräckligt bekväm och stabil för att uppskattas av nybörjaren.

179.95 USD

8,7 kg CO2 ekv. per par

23% återvunnet material

10% biobaserat material

Detaljerad information
Teknologi
Oribi5 BUGrip® väger in som en av lättviktarna i vårt sortiment av trailskor för vintersäsongen. Ursprungligen gjordes skon för att hjälpa nybörjare som ville ta steget från grusvägen in i skogen, men skon blev snabbt uppskattad även av de mest rutinerade traillöparna – och i dag är den en av våra mest sålda produkter. Vikten är låg, komforten är hög och löpkänslan är svårslagen även i den uppdaterade Oribi5 BUGrip®. Den här versionen av skon har ett snörningssystem som ska förhindra att snörningen går upp, samtidigt som det bidrar till ännu bättre passform. Oribi5 BUGrip® har också fler dubbar än sin föregångare. 16 BUGrip®-dubbar med spetsar i karbidstål ger dig fantastiskt grepp på snö, is och hala underlag samtidigt som de dynamiska dubbarna ser till att du kan löpa obehindrat också på asfaltspartier.

För vad: Traillöpning och vinterlöpning.
Därför gjorde vi skon: Vi vill kunna erbjuda en lätt och snabb trailsko med bra löpkänsla som passar de flesta under vintersäsongen.

- BUGrip®-yttersula med 16 dynamiska dubbar i karbidstål.
- Sömlös ovandel för oslagbar komfort
- Låg vikt och bra markkontakt

Hållbara materialval:
- Ovandel i bluesign®-certifierad polyester-tyg
- Bluesign®-certifierat foder, färgat med solution dye-teknik
- Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik
Artikelnummer:G75001-9B
Vikt:1000 gram
Dubbar:Dubbad
Användning:Löpning, Vinterlöpning, Traillöpning
Terräng:Stig/blandat
Dämpning:Medium

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se