Pace3 Women's BUGrip GTX - Black/Teal

Med dubbar

Pace3 BUGrip® GTX är en mycket populär och lättskött vintersko för dem som gillar att röra på sig året om. GORE-TEX®-membranet håller dig torr och de 16 BUGrip®-dubbarna i karbidstål gör att du går säkert utan att halka på is och snö. Denna version har uppdaterats för att vara ännu skönare än sina föregångare. En favorit som håller i många år.

219.95 USD

11,9 kg CO2 ekv. per par

28% återvunnet material

8% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Detaljerad information
Teknologi
Pace3 BUGrip® GTX ankelhöga skaft ger stabilitet och tillsammans med GORE-TEX® Insulated Comfort och en bred ergonomisk läst blir skorna rejält varma och sköna. Överdelen är gjord av Ripstop-nylon vilket gör kängan både slitstark och lätt att underhålla och det vattentäta GORE-TEX®-membranet håller fötterna torra i såväl snö som slask. BUGrip®-yttersulan, delvis tillverkad av återvunnet gummi, med 16 dynamiska ståldubbar, ger säkert grepp på hala underlag och fungerar samtidigt lika bra på exempelvis asfalt – utan att slitas ut i förtid. Den här versionen har även en uppdaterad Ortholite Hybrid®-innersula för ökad komfort. Pace3 BUGrip® GTX är en perfekt känga för personer som vill vara aktiva utomhus hela vintern. Mycket populär och bra sko för dig som är hundägare!

För vad: För dig som promenerar som motion, med eller utan hund.
Därför gjorde vi skon: Vi ville göra en pålitlig vinterkänga med fantastiskt grepp för de människor som promenerar ofta och mycket även vintertid.
- BUGrip®-yttersula med 16 dynamiska dubbar i karbidstål- Vattentätt GORE-TEX®-membran- Bred ergonomisk läst.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.- OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder (Insulated Comfort).- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- BUGrip®-yttersulan innehåller 20% återvunnet gummi.
Artikelnummer:F13052-9D
Vikt:400 gram
Läst:Bred
Dubbar:Med dubbar
Användning:Promenad, Vandring
Lining:GORE-TEX® Insulated Comfort.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. ESS-stabilisator för fotvalvet
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se