Pace3 Women's Michelin GTX - Black

Utan dubbar

Pace3 Michelin Wic GTX är den senaste modellen i den mycket populära och lättskötta Pace-serien med vinterskor för alla som gillar att röra på sig året om. GORE-TEX®-membranet håller dig torr och Michelinsulan ser till att du har odubbat grepp i toppklass. En funktionell sko som är bekväm, slitstark och varm.

209.95 USD

11,8 kg CO2 ekv. per par

20% återvunnet material

16% biobaserat material

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Pace3 Michelin Wic GTX är en ankelhög känga som är både välisolerad och stabil med hög komfort. Överdelen är försedd med RipStop-textil som är både slitstarkt och väldigt lättskött. Denna version av Pace-modellen har fått en uppdatering i tåskyddet men är som sin föregångare utrustad med 100% vattentätt GORE-TEX®-membran som håller fötterna torra i snö och slask. Denna odubbade modell är försedd med en yttersula i Michelin Winter Compound som ger dig odubbat grepp i toppklass – en trygghet på såväl vinterväg som regnvåt asfalt om hösten. Designen är avskalad men sportig, väl i linje med våra tankar när vi skapade skon: att utveckla en funktionell sko som är bekväm, slitstark och varm och ger bra grepp under fötterna till alla som vill vara aktiva året runt.

För vad: Hiking och promenader under vintern.
Därför gjorde vi skon: Vi ville skapa en funktionell hikingsko som också funkar lika bra till vardagspromenaden. Pace3 är bekväm, slitstark och varm. Utrustad med GORE-TEX®-membran och världens bästa odubbade grepp blir Pace3 en perfekt tresäsongs-känga.
- Odubbad MICHELIN-yttersula- Vattentätt GORE-TEX®-membran- Bred ergonomisk läst.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.- OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder (Insulated Comfort).- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.
Artikelnummer:F13052-0A
Vikt:400 gram
Läst:Bred
Dubbar:Utan dubbar
Användning:Promenad, Vandring
Lining:GORE-TEX® Insulated Comfort.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. ESS-stabilisator för fotvalvet
Yttersula:Gummi, MICHELIN Winter Compound.
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se