Pytho6 Men's BUGrip - DarkBlue/Mint

Med dubbar

Vi vill ge löpare en riktig allroundsko: En distanssko med hög komfort och bra löpkänsla, som passar lika bra i skogen som utanför – året runt.

189.95 USD

8,7 kg CO2 ekv. per par

26% återvunnet material

9% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Pytho BUGrip® har varit en del av vår produktlinje I flera år. Pytho BUGrip® har de egenskaper som älskas av året-runt-löparna; mediumdrop, vridstyvhet, grymma vattenavvisande egenskaper, rymlig tåbox och ett bra skydd i stökig terräng. Den sjätte upplagan är inget undantag – designad för långdistanslöpning men utan att tumma på löpkänslan. BUGrip®-sulan ger dig ett marknadsledande grepp, året runt.
- BUGrip®-yttersula med 16 dynamiska dubbar i karbidstål- Vattenresistent- Mediumdrop och mediumdämpning ger grym markkontroll.- Rymlig tåbox och hög vridstyvhet ger härliga distanspass.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierad polyestertextil, av 100% återvunnen PET.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- Foder av bluesign®-certifierad återvunnen polyester, färgad med solution dye-teknik.- OrthoLite® Hybrid™-innersula av 5% återvunnet gummi och foam av 15% restmaterial. Fodrad i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET.
Artikelnummer:H89001-9A
Vikt:320 gram
Drop:9 mm
Läst:Normal
Dubbar:Med dubbar
Användning:Löpning, Vinterlöpning, Traillöpning
Innersula:OrthoLite® Hybrid™, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Snörning:Classic shoelaces
Lining:Snabbtorkande bluesign®-certifierad polyestermesh av återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. TPU-stabilisator
Terräng:Stig/blandat, Tuff terräng
Vridstyvhet:Styv
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Dämpning:Medium
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Vattenavvisande

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se