Rover Men's RB9X GTX - Black/SlateGrey

Utan dubbar

Det här är skon för dig som gärna söker dig ut i äventyrlig terräng, oavsett om det är för en hikingtur eller för en löprunda. Rover har en slitstark överdel, RB9X™-gummi och GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar.

179.95 USD

9 kg CO2 ekv. per par

10% återvunnet material

10% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Det här är skon för dig som gärna söker dig ut i äventyrlig terräng, oavsett om det är för en löprunda eller en hikingtur. Den slitstarka överdelen i bluesign®-certifierad polyestermesh skyddar foten och GORE-TEX®-membranet håller den torr, samtidigt som det patenterade snörsystemet BOA® Fit System ser till att skon sitter precis som den ska under hela turen. Mellansulan är vridstyv och avlastar foten på ojämna underlag. Full dämpning i kombination med stoppning i hälkappa såväl som plös ger en väldigt hög komfortgrad. Yttersulan är gjord av Icebugs greppgummi RB9X™ vilket tillsammans med det grova sulmönstret greppar säkert på både blöta och torra underlag. En perfekt sko för löpturer eller hikingturer där du inte vet om det är lera, blöta stenar eller våt mossa som väntar bakom nästa krök.

För vad: Löpning och vandring
Därför gjorde vi skon: För att du som gillar att springa eller vandra långt, i alla typer av väder och terränger, ska kunna göra det bekvämt.

Storlek: 40, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 44, 45, 45.5, 46, 46.5, 47, 48, 49
- Odubbat grepp med vårt greppgummi RB9X™- Vattentätt GORE-TEX®-membran- BOA® Fit System.
Hållbara materialval:- OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- RB9X™-yttersulan innehåller 15% återvunnet gummi.
Artikelnummer:D5453-0A
Vikt:345 gram
Drop:12 mm
Läst:Normal
Dubbar:Utan dubbar
Användning:Löpning, Vandring
Innersula:OrthoLite® Hybrid™, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Snörning:BOA® Fit System
Lining:GORE-TEX®-membran (Extended Comfort) med OEKO-TEX®- och bluesign®-certifierat tyg.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. ESS-stabilisator för fotvalvet
Terräng:Stig/blandat, Väg, Tuff terräng
Vridstyvhet:Styv
Yttersula:Odubbad sula i Icebugs greppgummi RB9X™.
Dämpning:Full
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se