Rover Mid Men's RB9X GTX - Black/SlateGrey

Utan dubbar

Rover Mid RB9X™ GTX är ett spännande tillskott, för dig som gärna går bortom vägarna i skog och terräng. En sko för hiking, raska promenader och vardagsliv i alla väder.

199.95 USD

10 kg CO2 ekv. per par

9% återvunnet material

9% biobaserat material

Storleksguide
Detaljerad information
Teknologi
Denna ankelhöga variant av vår populära modell Rover ger dig ett stabilt stöd och en skön upplevelse hela dagen. Den slitstarka överdelen i bluesign®-certifierad polyestermesh skyddar foten och GORE-TEX®-membranet håller den torr, samtidigt som det patenterade snörsystemet BOA® Fit System ser till att skon sitter precis som den ska under hela turen.

Mellansulan är vridstyv och avlastar foten på ojämna underlag. Full dämpning i kombination med stoppning i hälkappa såväl som plös ger en väldigt hög komfortgrad. Yttersulan är gjord i vårt greppgummi RB9X™, vilket tillsammans med det grova sulmönstret greppar säkert på både våta och torra underlag även när temperaturen kryper under nollan. En perfekt sko för hikingturer där du inte vet om det är lera, blöta stenar eller våt mossa som väntar bakom nästa krök.

Storlek: 40, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 44, 45, 45.5, 46, 46.5, 47
- Odubbat grepp med vårt greppgummi RB9X™- Vattentätt GORE-TEX®-membran- BOA® Fit System.- Högre skaft, för extra stöd och skydd.
Hållbara materialval:- OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- RB9X™-yttersulan innehåller 15% återvunnet gummi.
Artikelnummer:D5457-0A
Vikt:370 gram
Drop:12 mm
Läst:Normal
Dubbar:Utan dubbar
Användning:Vandring
Innersula:OrthoLite® Hybrid™, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Snörning:BOA® Fit System
Lining:GORE-TEX®-membran (Extended Comfort) med OEKO-TEX®- och bluesign®-certifierat tyg.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. ESS-stabilisator för fotvalvet
Terräng:Stig/blandat, Väg, Tuff terräng
Vridstyvhet:Styv
Yttersula:Odubbad sula i Icebugs greppgummi RB9X™.
Dämpning:Full
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se