FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 SEKVANLIGA FRÅGORHITTA BUTIKENFÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 22 JANUARI

Sisu Men's RB9X - Poison

Odubbad

En sko för tävling och träning, byggd för hög fart i alla typer av väder i tekniskt krävande terräng.

189.95 USD

8,6 kg CO2 ekv. per par

27% återvunnet material

11% biobaserat material

Välj grepp:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Sisu RB9X™ är byggd för hög fart i alla typer av väder och terräng. Det vanliga snörsystemet är ersatt med Boa® Fit System, som gör att skon sitter riktigt bra på foten så att kraften i ditt löpsteg går till att driva dig i rätt riktning. Överdelen har låg våtvikt och är tunn och följsam – vilket ger dig bra känsla i löpsteget – och runt skon har du en skyddande mudguard. Sisu har lågt drop (4 mm), låg sulprofil och bra markkontroll vilket gör den idealisk för tekniskt krävande terräng och när du kommer bortom stigarna. Yttersulan i traktormönster är försedd med greppgummit RB9X™ – kronjuvelen i vårt dubbfria sortiment – som ger ett pålitligt och slitstarkt grepp på både våta och torra underlag.
- Traktordäckmönstrad sula med odubbat grepp i vårt greppgummi RB9X™- Lätt sko med låg våtvikt- BOA® Fit System.- Lågt drop och överlägsen markkontroll.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- RB9X™-yttersulan innehåller 15% återvunnet gummi.
Artikelnummer:A98105-0A
Vikt:245 gram
Drop:4 mm
Läst:Smal tävlingspassform med normal tåbox
Dubbar:Odubbad
Användning:Löpning, Traillöpning, Orienteering
Innersula:BLOOM® algae foam, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Snörning:BOA® Fit System
Lining:Bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. Rock Shield.
Terräng:Stig/blandat, Tuff terräng
Vridstyvhet:Följsam
Yttersula:Odubbad sula i vårt greppgummi RB9X®.
Dämpning:Lätt
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Icke-absorberande

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se