Nyhet

Speed2 Women's BUGrip - Black/Petroleum

Dubbad

Speed2 BUGrip® är både hiking- och vardagssko. För dig som vill ha torra och varma fötter och marknadsledande grepp på isiga underlag.

199.95 USD

Detaljerad information
Speed är en av våra mest sålda modeller, och nu kommer den med uppdaterad design. Det här är modellen för alla som vill ha tryggt grepp under fötterna, oavsett vinterväder och aktivitet. Det halvhöga skaftet ger stabilitet till fotleden och promenadegenskaperna är grymma, tack vare ESS-stabilisatorn mellansulan och en höjdskillnad mellan häl och tå som hjälper till att driva steget framåt. Reflexdetaljer håller dig synlig under mörka vinterpromenader, och fodret håller fötterna varma nog för raska promenader när temperaturen kryper ner en bit under nollan. Yttersulan är vår BUGrip®-sula, med 16 dynamiska dubbar av karbidstål, som ger dig pålitligt grepp oavsett underlag.
- BUGrip®-yttersula med 16 dynamiska dubbar i karbidstål- Håller fötterna torra- Bred ergonomisk läst.
Hållbara materialval:- BUGrip®-yttersulan innehåller 20% återvunnet gummi.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- BUGdri™-membran med 50% GRS-certifierad återvunnen PET.- RipStop-överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
Artikelnummer:F13089-9B
Läst:Bred
Dubbar:Dubbad
Användning:Vandring
Innersula:OrthoLite® Hybrid, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Lining:Fleece tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. ESS-stabilisator för fotvalvet.
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Överdel:RipStop-textil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Skyddande PU-mudguard.
Vattenskydd:Vattentäta
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se