Stavre Men's BUGrip GTX - Black/Petroleum

Dubbad

En skön och okomplicerad känga för lättare hiking i alla typer av vinterväder.

239.95 USD

11,1 kg CO2 ekv. per par

27% återvunnet material

10% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Detaljerad information
Teknologi
Stavre är den perfekta mellanhöga kängan för lättare hiking i vinterväder. BUGrip®-sulan, med 16 dubbar i karbidstål, ger dig pålitligt grepp även på ren is. Det vattentäta GORE-TEX®-membranet håller snö och slask på rätt sida, så fötterna förblir torra. Skaftet och mellansulan är anpassade för att ge stöd och stabilitet, utan att göra kängan tung, och snörsystemet Boa® Fit System håller kängan på plats med ett jämnt tryck över hela snörningen. Den breda lästen och Ortholite Hybrid®-innersulan ser till att hålla fötterna i gott slag under långa dagar fyllda med härliga vinteraktiviteter.
- BUGrip®-yttersula med 16 dynamiska dubbar i karbidstål- Vattentätt GORE-TEX®-membran- BOA® Fit System.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.- OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- BUGrip®-yttersulan innehåller 20% återvunnet gummi.
Artikelnummer:F13084-9B
Vikt:400 gram
Läst:Bred
Dubbar:Dubbad
Användning:Promenad, Vandring
Innersula:OrthoLite® Hybrid, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Snörning:BOA® Fit System
Lining:GORE-TEX® Performance Comfort. OEKO-TEX®- och bluesign®-certifierat.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. TPU-stabilisator i hälen.
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Överdel:Bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Vattentäta

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se