Torne Women's RB9 GTX - Black

Odubbad

Vår varmaste modell! Torne RB9 GTX är en välisolerad känga med högt skaft och odubbat grepp i form av vårt RB9-4Season gummi, som behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer. GORE-TEX® Partelana-isoleringen är testad för temperaturer ner till -30°C och för ytterligare isolering har skon också utrustats med en välisolerad innersula, med ull från svenska Woolpowers klädproduktion.

139.97 USD

199.95 USD

Välj grepp:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Torne RB9 GTX är en perfekt vinterkänga för aktiva dagar. Det höga skaftet har snörning hela vägen och ger såväl skydd som stöd. Skaftet är isolerat med GORE-TEX® Partelana – en varm ullblandning som håller foten varm i temperaturer ner mot -30°C under vanlig aktivitet – och den tjocka innersulan bidrar också den till god isolering. Den kombinerar nämligen återvunnen filtad ull från svenska Woolpowers klädproduktion med BLOOM®s algae foam – en hållbar produkt med lågt CO2-avtryck, som framställts av biomassa från alger. Ovandelen är tillverkad i bluesign®-certifierad polyestermesh med Gold rated (LWG) mocka och har dessutom ett 100% vattentätt GORE-TEX®-membran för att se till att fötterna hålls torra. Mudguarden, som löper runt hela skon, ger ett extra skydd och förlänger skons livslängd. Modellen Torne RB9 GTX har en gummiyttersula i Icebugs RB9-gummi, som inte hårdnar vid låga temperaturer, något som gör den till en mycket användbar odubbad sko under årets kallare årstider.

För vad: Kalla, snöiga vinterdagar.
Därför gjorde vi skon: Vi ville ta fram en varm, välisolerad och 100% vattentät vinterkänga för kalla dagar ute i snön. Torne klarar temperaturer ner till -30°.

- Välisolerad känga som tål temperaturer ner till -30°C
- Välisolerande Innersula tillverkad av hållbara materialval
- Vattentätt GORE-TEX®-membran
- RB9-gummi som behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer

Hållbara materialval:
- Gold rated (LWG) mocka i överdel
- Öko-Tex-certifierat GORE-TEX®-foder
- Bluesign®-certifierat foder, färgat med solution dye-teknik
- Innersula av BLOOM® algae foam och återvunnen filtad ull från Woolpower
- Yttersula med 20% återvunnen gummi
Artikelnummer:D5808-0A
Läst:Wide
Dubbar:Odubbad
Användning:Promenad
Innersula:BLOOM® foam EVA lined with Woolpower recycled merino wool felt.
Lining:GORE-TEX insulated comfort
Mellansula:EVA
Yttersula:Icebug RB9 compound
Överdel:Gold Rated (LWG) suede leather upper
Vattenskydd:Vattentät
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se