Icebug
Pace3 BUGrip

När en Icebugsko är som bäst

Letar du efter en sko som har precis allt det du behöver för en lång, kall och isig vinter? En sko som håller dig på benen om hunden vill ner i diket och nosa. Då gör vi processen kort. Här har du fyra riktigt bra saker med Pace3 BUGrip GTX:

Icebug

1. Vattentät GORE-TEX®-membran

Icebug

2. 16 BUGrip-dubbar under sulan

Icebug

3. Varm och väldigt bekväm

Icebug

4. Pace3 ett klimatpositivt val

Vill du veta lite mer?

Pace3 BUGrip GTX® är en vattentät och dubbad sko som gjort sig oerhört populär bland både hundägare och de som älskar sina motionsrundor. Pace är både lätt, varm och perfekt utformad för lite raskare promenader. GORE-TEX®-membranet håller fötterna torra och de 16 dynamiska dubbarna i karbidstål ser till att du står kvar på fötterna över vinters alla isfläckar. Dessutom kan du utan problem gå många, många mil på asfalt utan slita ut dem. Att skon dessutom är väldigt skön gör att den blir en favorit under många år.

Hundstallet väljer också Pace

Om du är hundägare vet du säkert att det kan vara lite extra lurigt att klara av de isiga vinterpromenaderna. Enligt statistik från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap är du extra utsatt för halkolyckor om du just har hund. Personalen på Hundstallet, Sveriges största hem för hundar som behöver nytt hem, väljer Pace3 BUGrip GTX för att klara vintern. De går med skor som slår klor, helt enkelt!

Icebug

Icebug

Gillar du Pace men vill inte ha dubbar? Inga problem, kolla här!

Pace finns också i en odubbad version – Pace3 Michelin Wic GTX®. Men utan grepp är den självklart inte! I samarbete med däckjätten Michelin har vi tagit fram sulor med det bästa odubbade vintergreppet. Som ett odubbat vinterdäck helt enkelt!

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se