Icebug
Pace3 BUGrip

När en Icebugsko är som bäst

Letar du efter en sko som har precis allt det du behöver för en lång, kall och isig vinter? En sko som håller dig på benen om hunden vill ner i diket och nosa. Då gör vi processen kort. Här har du tre riktigt bra saker med Pace3 BUGrip GTX:

Icebug

1. Vattentät GORE-TEX®-membran

Icebug

2. 16 BUGrip-dubbar under sulan

Icebug

3. Varm och väldigt bekväm

Hållbara skor, på flera sätt.

Pace3 BUGrip GTX® är en vattentät och dubbad sko som gjort sig oerhört populär bland både hundägare och de som älskar sina motionsrundor. Pace är både lätt, varm och perfekt utformad för lite raskare promenader. Dubbarna håller för många, många mil på asfalt utan att slitas ut. Att skon dessutom är väldigt skön gör att den blir en favorit under många år, något som är viktigt på flera sätt.

Icebug strävar ständigt efter att skapa skor som håller under lång tid. Det är nödvändigt om vi på allvar vill minska konsumtionen. Som alltid med Icebug är vi också noggranna med materialval och byter till bättre så fort vi kan. Pace3 är till exempel gjord med bland annat 100% återvunnen PET i överdelen, har alger från övergödda sjöar i mellansulan och återvunna fisknät i häl- och tåförstärkningarna.

Hundstallet väljer också Pace

Om du är hundägare vet du säkert att det kan vara lite extra lurigt att klara av de isiga vinterpromenaderna. Enligt statistik från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap är du extra utsatt för halkolyckor om du just har hund. Personalen på Hundstallet, Sveriges största hem för hundar som behöver nytt hem, väljer Pace3 BUGrip GTX för att klara vintern. De går med skor som slår klor, helt enkelt!

Gillar du Pace men vill inte ha dubbar? Inga problem, kolla här!

Pace finns också i en odubbad version – Pace3 Michelin Wic GTX®. Men utan grepp är den självklart inte! I samarbete med däckjätten Michelin har vi tagit fram slitstarka gummisulor med grepp i toppklass. Som ett odubbat vinterdäck helt enkelt!

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se