Promenadskor Dam

Är du på jakt efter sköna promenadskor dam? Då är det här skorna du ska spana in. Icebug gör bekväma promenadskor för alla årstider och underlag.

Vad är viktigt när man väljer promenadskor dam?

Ska du promenera mycket i dina skor är en sak viktigare än allt annat – komforten! Bra promenadskor dam ger dig komfort och stöd, samtidigt som de är stabila i sidled. Om du promenerar året runt och söker promenadskor för vinter är det också viktigt att tänka på vad skorna har för grepp. Icebug är experter på grepp, och bland våra skor med bra fäste hittar du både dubbskor och skor med gummisula.

Vilken storlek ska man ha på sina promenadskor?

Det enkla svaret är förstås att du ska ha rätt storlek, den storlek som är lagom för dina fötter. Men vad du till varje pris vill undvika är att ha för små promenadskor. Det kommer göra att din fotsula inte kan trampas ut ordentligt, och dessutom kommer tårna att slå i kanten på skorna. Välj i så fall hellre en storlek större, så att det finns tillräckligt med luft runt fötterna.

Gör Icebug promenadskor dam?

Självklart gör vi det! Icebug gör promenadskor för alla årets månader. Några av Icebugs mest populära promenadskor dam är Icebug Eli RB9X, Icebug Eide ReWool Biosole, Icebug Metro2 och Icebug Boda

Hur är Icebugs promenadskor?

Det finns några saker som kännetecknar Icebugs promenadskor dam. Det första är greppet. Icebug är experter på skor med grepp, och Icebugs skor håller dig på fötterna oavsett hur det ser ut på marken. Ska du gå på torr eller hal asfalt, båtar, bryggor eller klippor kan vi till exempel varmt rekommendera Icebug Eli som kommer med greppgummit RB9X. Söker du i stället ett par bra promenadskor dam att använda på vintern kan du med fördel till exempel spana in Icebug Metro BUGrip, som är världens mest sålda dubbsko.

Vad är skillnaden på promenadskor dam och walkingskor dam?

Ingen alls, det är bara två olika namn på samma sak. Vi föredrar att kalla det promenadskor dam medan andra hellre säger walkingskor. Självklart fungerar skorna utmärkt till både raska promenader power walk.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se