Icebug
PYTHO6 BUGRIP

Dubbelt så kul med dubbar

Pytho6 BUGrip – med dubbad sula är inga vägval omöjliga.

Svenska företaget Icebug har gjort skor för svenska förhållanden sedan 2001. Dubbade skor är vi bäst i världen på. Upptäck Pytho6 BUGrip du med – en ikonisk löparsko som alltid gör jobbet.

Mångsidig med flexande dubbar

Med Icebug Pytho6 BUGrip på fötterna finns det inte något som stoppar dig. Icebugs patenterade ståldubbar ger dig bästa tänkbara grepp på alla underlag, utan att tumma på komforten. Pytho tar dig säkert genom perioden då höst blir till vinter. Pytho fixar både skogslöpning under hösten och är också ett självklart val att fortsätta i när vintern och isen kommer.

8,7 kg CO2 ekv. per par
26 % återvunnet material
9 % biobaserat material

🍁 ⛄️ MÅNGSIDIG
Pytho6 BUGrip ger dig ett mångsidigt alternativ som funkar höst som vinter. De egna ståldubbarna BUGrip med en dynamisk funktion gör att du kan springa avslappnat på allt från snö och is till spångar och hala rötter.

🔩 STÅLDUBBAR
Icebugs dubbar har en spets i karbidstål, som är sex till sju gånger hårdare än normalt stål. Det här betyder att dubbarna i princip är omöjliga att slita ut – och att du därmed kan njuta av säkra löpturer i många år framöver.

👌 BEKVÄMT
Icebugs ståldubbar ger inte bara världens bästa grepp – de är också mycket bekväma. Den unika teknologin gör att ståldubbarna borrar sig ner i is och trä, men när du springer på asfalt fjädrar de i stället in i sulan. Det här gör att du får den bästa kombinationen av grepp och komfort.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se