Icebug
PYTHO6 BUGRIP

Mångsidigt greppmonster

Pytho6 BUGrip – med dubbad sula är inga vägval omöjliga.

Svenska företaget Icebug har gjort skor för svenska förhållanden sedan 2001. Dubbade skor är vi bäst i världen på. Upptäck Pytho6 BUGrip du med – en ikonisk löparsko som alltid gör jobbet och som har Icebugs absolut bästa grepp för vintern.

Byggd för rolig löpning.

Med Icebug Pytho6 BUGrip på fötterna finns det inte något som stoppar dig. Icebugs patenterade ståldubbar ger dig bästa tänkbara grepp på alla underlag, utan att tumma på komforten. Pytho fungerar både till skogslöpning under hösten och är också ett självklart val att fortsätta i när vintern och isen kommer. Speciellt om du gillar lite mer löpkänsla och att inte bara springa rakt fram på en platt väg.

8,7 kg CO2 ekv. per par
26 % återvunnet material
9 % biobaserat material

🍁 ⛄️ MÅNGSIDIG
Pytho6 BUGrip ger dig ett mångsidigt alternativ som funkar höst som vinter. De egna ståldubbarna BUGrip med en dynamisk funktion gör att du kan springa avslappnat på allt från snö och is till spångar och hala rötter.

🧐 HÅLLBARHET I FOKUS
Icebug skapar skor som ska hålla länge. Det är nödvändigt om vi ska verkligen kunna minska konsumtionen. Pytho har funnits i vår kollektionen under många år, ett tydligt bevis på att det är en bra produkt. Den är också gjord på ett så ansvarsfullt sätt vi kan idag. Med bland annat 100% återvunnen PET i överdelen, alger från övergödda sjöar i mellansulan och foder av bluesign®-certifierad återvunnen polyester som färgats med solution dye-teknik.

👌 BEKVÄMT
Icebugs ståldubbar ger inte bara världens bästa grepp – de är också mycket bekväma. Den unika teknologin gör att ståldubbarna borrar sig ner i is och trä, men när du springer på asfalt fjädrar de i stället in i sulan. Det här gör att du får den bästa kombinationen av grepp och komfort.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se