En sko för skogen - året runt!

Spring överallt och när som helst med Pytho4 BUGrip

Med Icebug Pytho 4 BUGrip på fötterna finns det inte något som stoppar dig. Icebugs patenterade ståldubbar ger dig bästa tänkbara grepp på alla underlag, utan att tumma på komforten. Pytho tar dig säkert genom perioden då vinter blir till vår. Blöta spångar, hala rötter eller stenar är inget problem. Pytho fixar både skogslöpning under sommarhalvåret och är också ett självklart val att fortsätta i när vintern och isen kommer.

Greppet

Svenska företaget Icebug har gjort skor för svenska förhållanden sedan 2001. De egna ståldubbarna BUGrip ger världens bästa grepp och gör att du kan springa avslappnat på allt från snö och is till spångar och hala rötter.

Hållbarheten

Icebugs dubbar har en spets i karbidstål, som är sex till sju gånger hårdare än normalt stål. Det här betyder att dubbarna i princip är omöjliga att slita ut – och att du därmed kan njuta av säkra löpturer i många år framöver.

DAMPytho4 W BUGripKöp nu
HERRPytho4 M BUGripKöp nu

Komforten

Icebugs ståldubbar ger inte bara världens bästa grepp – de är också mycket bekväma. Den unika teknologin gör att ståldubbarna borrar sig ner i is och trä, men när du springer på asfalt fjädrar de i stället in i sulan. Det här gör att du får den bästa kombinationen av grepp och komfort.

Känslan

Pytho 4 BUGrip är en sko som är gjord för att användas överallt och när som helst. Tack vare det låga droppet (5 mm) får du en fantastisk markkontakt, medan mellansulan i lättvikts-EVA ger dig den komfort du behöver. Kort sagt: en sko som är fantastisk att springa i!

För alla lägen

Pytho 4 BUGrip är en sko som används av allt från nybörjare till elitidrottare. Tack vare den perfekta blandningen av grepp och komfort fungerar skon också perfekt för allt från stig- och skogslöpning till löpning på grus och asfalt – och inte minst på snö och is.

Inte din stil? Här är vårens värsting med dubb!

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.