Dubbelt så kul med dubbar

Med dubbad sula blir höstens löpturer något helt annat...

Svenska företaget Icebug har gjort skor för svenska förhållanden sedan 2001. Dubbade skor är vi bäst i världen på. Mest kända är vi för våra vinterskor, men det är dags att fler får upp ögonen för att springa med dubb på hösten också. Varför? För att det är oerhört mycket roligare!

Med dubb under fötterna springer du obehindrat över hala rötter, spångar och grenar. Du kan lämna stigarna och springa dit du känner för. Dubbarna gör att du alltid har grepp, oavsett väder och underlag.

Spirit7 OLX - världens snabbaste sko för skogen

Hur gör man en fantastisk sko ännu bättre? Genom att ta hjälp av den allra bästa, så klart. Spirit 7 OLX är framtagen tillsammans med världens bästa orienterare Tove Alexandersson – och vi vill påstå att det är världens bästa sko för skogen.

Nyligen vann Spirit7 OLX hela sex guldmedaljer i orienterings-VM. Med ett sådant facit behöver ingen tvivla på skons kapacitet i skogen. Här får du 14 fasta dubbar i karbidstål som alltid är redo att greppa.

Med Spirit får du oslagbart grepp över stock, rötter och sten. Du kan plöja rakt genom snåren och aldrig behöva oroa dig för vart du sätter fötterna. Det här är en sko du kan springa riktigt fort i skogen med hela hösten - även om du inte är en elitorienterare. Spirit är inget för asfaltslöpare - men vill du ut i skogen och röja är det här skon för dig.

DAMSpirit7 W OLXKöp nu
HERRSpirit7 M OLXKöp nu

Pytho4 BUGrip - mångsidig med flexande dubbar

Med Icebug Pytho 4 BUGrip på fötterna finns det inte något som stoppar dig. Icebugs patenterade ståldubbar ger dig bästa tänkbara grepp på alla underlag, utan att tumma på komforten. Pytho tar dig säkert genom perioden då höst blir till vinter. Blöta spångar, hala rötter eller stenar är inget problem. Pytho fixar både skogslöpning under hösten och är också ett självklart val att fortsätta i när vintern och isen kommer.

Pytho4 BUGrip ger dig ett mångsidigt alternativ som funkar höst som vinter. De egna ståldubbarna BUGrip med en dynamisk funktion gör att du kan springa avslappnat på allt från snö och is till spångar och hala rötter.

Icebugs dubbar har en spets i karbidstål, som är sex till sju gånger hårdare än normalt stål. Det här betyder att dubbarna i princip är omöjliga att slita ut – och att du därmed kan njuta av säkra löpturer i många år framöver.

Icebugs ståldubbar ger inte bara världens bästa grepp – de är också mycket bekväma. Den unika teknologin gör att ståldubbarna borrar sig ner i is och trä, men när du springer på asfalt fjädrar de i stället in i sulan. Det här gör att du får den bästa kombinationen av grepp och komfort.

Pytho 4 BUGrip är en sko som används av allt från nybörjare till elitidrottare. Tack vare den perfekta blandningen av grepp och komfort fungerar skon också perfekt för allt från stig- och skogslöpning till löpning på grus och asfalt – och inte minst på snö och is.

DAMPytho4 W BUGripKöp nu
HERRPytho4 M BUGripKöp nu

Inte din grej? Kika på våra vandringskor istället

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.