Icebug

Pytho6 RB9X

Vår mest älskade trailsko – nu i vårskrud.

NYHET! Pytho6 RB9X är en ny modell från Icebug, framtagen för riktigt rolig löpning på stigar, i skogen eller på klippor vid vattnet. Under sulan finns Icebugs greppgummi RB9X, utformat likt ett traktordäck för fenomenalt grepp på alla typer av underlag. Skon är superlätt, har fint med plats för tårna och överdelen är utformad så att vatten lätt kan flöda ut. Dessutom är den som alltid med Icebug producerad på ett så hållbart sätt som möjligt. Här lovar vi rolig löpning i en rolig sko!

Icebug
DAM

Pytho6 RB9X

Icebug
HERR

Pytho6 RB9X

9 kg CO2 eqv. per pair
23% recycled materials
11% bio based materials

Ledande grepp för vår och sommar

Oavsett vad du är för typ av löpare blir rundan roligare om du har bra grepp under fötterna. Du kan fokusera på löpningen och inte tänka på vart du sätter fötterna. Icebugs RB9X-gummi greppar på både våta och torra underlag och har dessutom riktigt bra slitstyrka. Skorna ska kunna användas under en lång tid.

Icebug

Efterfrågad av kunderna

Pytho har faktiskt funnits med Icebug under många, många år. Men då som en populär vinterlöparsko med dubb. Önskemål om en sommar-variant har funnits en längre tid – och nu har vi lyssnat 😎. Pytho6 RB9X har det bästa av Pytho, men i en superlätt variant. Perfekt för rolig skogslöpning, för dig som gillar swimrun eller varför inte hinderbanor.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se