Icebug
Ont i kroppen?

Sköna skor för alla typer av fötter

Halka är ett enormt samhällsproblem. Två av tre svenskar rör sig mindre utomhus under vintern och 43 procent av svenskarna har någon gång halkat och skadat sig. Icebug har lösningen på problemet. Vi har skor som greppar även på snö och is – och som dessutom är hyllade för sin höga komfort och långa livslängd.

Som medlem i Reumatikerförbundet har du 20% på hela Icebugs sortiment. Använd rabattkoden du finner hos Reumatikerförbundet i kassan så dras 20% av. Här tipsar vi om några storsäljare som vi tror passar just dig.

Icebug
Smidig och lätt

Stavre BUGrip - DAM

Icebug
Smidig och lätt

Stavre BUGrip - HERR

Stavre BUGrip – dubbad sko som är lätt att ta på och av

Stavre är en vattentät vinterkänga som gör att du tar dig fram överallt och i alla väder. Det mellanhöga skaftet ger stabilitet och komfort, samtidigt som det isolerar fötterna och håller kylan ute. Stavre är också särskilt omtyckt för det mycket smidiga snörningssystemet från BOA. Glöm jobbiga skosnören och knutar som går upp – här vrider du bara på en knapp och sedan sitter skon där den ska.

Icebug
Smidig, lätt och skön

Ivalo3 BUGrip – DAM

Icebug
Bekvämt och smidigt

Ivalo3 BUGrip - HERR

Ivalo3 BUGrip – klassiker med generös passform

Ivalo är en sko som har varit med oss länge. Den är särskilt omtyckt av de personer som behöver en smidig känga, då den breda lästen i kombination med den långa dragkedjan på framsidan av foten gör det enkelt att komma i och ur skon. Under sulan hittar du 16 dynamiska ståldubbar som ger dig grepp på is, samtidigt som de fjädrar in i sulan på asfalt vilket ger dig en perfekt kombination av grepp och komfort. Finns i tre olika färger för dam och i en för herr!

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se