Icebug
Rover RB9X

En sko för dig och skogen

Upplev hösten och alla dess väder i den vattentäta, tåliga och oerhört mångsidiga Rover.

Hösten är en perfekt tid för att vistas i skogen. Oavsett om det är för en hikingtur, svampplockning eller en promenad med hunden. Om du har bra skor på fötterna blir skogen ännu roligare. Rover har en slitstark överdel, RB9X-gummi och GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar. Den är älskad för dess sköna ''rull'' i framdelen, vilket ger ett litet extra kick i steget och en smidig känsla!

Icebug
ROVER RB9X

DAM

Icebug
ROVER RB9X

HERR

Långtur i skogen? Inga problem för Rover.

Är det lera, blöta stenar eller våt mossa som väntar? Spelar ingen roll! Rover är slitstark, vattentät och det patenterade snörsystemet Boa® Fit System ser till att skon sitter precis som den ska. Yttersulan är gjord av Icebugs greppgummi RB9X® vilket tillsammans med det grova sulmönstret greppar säkert på både blöta och torra underlag.

ROVER RB9X GTX

Materialval:

Icebug

Bluesign®

Överdel i bluesign®-certifierad polyestermesh.

GORE-TEX®

Öko-Tex- och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.

PET

Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, tillverkat av återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik.

BLOOM® foam

Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® foam.

Återvunnet gummi

Yttersula med 15% återvunnet gummi.

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se