Icebug
Rover RB9X

En sko för dig och skogen

Äntligen sommar och äntligen finns vattentäta, tåliga och oerhört mångsidiga Rover i lager! Förra sommarens och höstens storsäljare är tillbaka och Icebug har nog aldrig haft en sko som varit så efterlängtad.

När världen ser ut som den gör söker sig fler människor än någonsin ut i skogen. Det är oavsett omständigheter aldrig en dålig sak. Om du har bra skor på fötterna blir skogen ännu roligare. Rover RB9X är skon för dig som gärna söker dig ut i terrängen, oavsett om det är för en hikingtur, en långpromenad med hunden eller för en löprunda. Rover har en slitstark överdel, RB9X-gummi och GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar. Den är älskad för dess sköna ''rull'' i framdelen, vilket ger ett litet extra kick i steget och en smidig känsla!

ROVER RB9X

Se vad Rover är gjord av

Icebug

Bluesign®

Överdel i bluesign®-certifierad polyestermesh.

GORE-TEX®

Öko-Tex- och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.

PET

Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, tillverkat av återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik.

BLOOM® foam

Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® foam.

Återvunnet gummi

Yttersula med 15% återvunnet gummi.

Icebug
ROVER RB9X

DAM

KÖP NU
Icebug
ROVER RB9X

HERR

KÖP NU

Långtur i skogen? Inga problem för Rover.

Rover är en perfekt sko för löpturer eller hikingturer där du inte vet om det är lera, blöta stenar eller våt mossa som väntar. Den är slitstark, vattentät och det patenterade snörsystemet Boa® Fit System ser till att skon sitter precis som den ska. Yttersulan är gjord av Icebugs greppgummi RB9X® vilket tillsammans med det grova sulmönstret greppar säkert på både blöta och torra underlag.

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se