FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 SEKVANLIGA FRÅGORHITTA BUTIKENFÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 22 JANUARI
Icebug
Rover RB9X

Vattentät och lätt hikingsko för skogen.

Rover RB9X – för dig som älskar enkelt.

Hösten är en perfekt tid att vistas i skogen. Oavsett om det är för vandring, för att leta svamp eller ta en promenad med hunden. Om du har bra skor på fötterna blir skogen ännu roligare.

Rover är den vandringssko i vårt sortiment med bäst grepp för terräng. Den kommer i två varianter, har en slitstark överdel, RB9X-gummi, GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar. Den är älskad för dess sköna ''rull'' i framdelen, vilket ger ett litet extra kick i steget och en smidig känsla!

Långtur i skogen? Inga problem för Rover.

Är det lera, blöta stenar eller våt mossa som väntar? Spelar ingen roll! Rover är slitstark, vattentät och det patenterade snörsystemet Boa® Fit System ser till att skon sitter precis som den ska. Yttersulan är gjord av Icebugs greppgummi RB9X vilket tillsammans med det grova sulmönstret greppar säkert på både blöta och torra underlag.

Icebug

Icebug

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se