Rover RB9X

En sko för dig och skogen

Äntligen vår och äntligen finns vattentäta, tåliga och oerhört mångsidiga Rover i lager! Förra sommarens och höstens storsäljare är tillbaka och Icebug har nog aldrig haft en sko som varit så efterlängtad.

När världen ser ut som den gör söker sig fler människor än någonsin ut i skogen. Det är oavsett omständigheter aldrig en dålig sak. Om du har bra skor på fötterna blir skogen ännu roligare. Rover RB9X är skon för dig som gärna söker dig ut i terrängen, oavsett om det är för en hikingtur, en långpromenad med hunden eller för en löprunda. Rover har en slitstark överdel, RB9X-gummi och GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar. Den är älskad för dess sköna ''rull'' i framdelen, vilket ger ett litet extra kick i steget och en smidig känsla!

Du väljer när du vill bli blöt om fötterna

Rover

DAM

KÖP NU
Rover

HERR

KÖP NU

För dig som vill ha mer färg i livet!

Rover

DAM

KÖP NU

⭐⭐⭐⭐⭐
''Fantastiskt stadiga och bra skor med sula som ger ett bra grepp i skog och mark! Bästa köpet!''
- Kund, Februari 2021

Långtur i skogen? Inga problem för Rover.

Rover är en perfekt sko för löpturer eller hikingturer där du inte vet om det är lera, blöta stenar eller våt mossa som väntar. Den är slitstark, vattentät och det patenterade snörsystemet Boa® Fit System ser till att skon sitter precis som den ska. Yttersulan är gjord av Icebugs greppgummi RB9X® vilket tillsammans med det grova sulmönstret greppar säkert på både blöta och torra underlag.

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.