Icebug
Rover RB9X

Vattentät och lätt sko för skogen.

Nu kommer våren. Skogen får nytt liv och du får ny energi genom att ta vara på stunderna utomhus. Om du dessutom har bra skor på fötterna blir skogen ännu roligare.

Rover är den vandringssko i vårt sortiment med bäst grepp för terräng. Den kommer i två varianter, har en slitstark överdel, RB9X-gummi, GORE-TEX®-membran och klarar alla väder. Den är älskad för hur lätt den är och för dess sköna ''rull'' i framdelen, vilket ger ett litet extra kick i steget!

Långtur i skogen? Inga problem.

Är det lera, blöta stenar eller våt mossa som väntar? Spelar ingen roll! Rover är slitstark, vattentät och det patenterade snörsystemet Boa® Fit System ser till att skon sitter precis som den ska. Yttersulan är gjord av Icebugs greppgummi RB9X vilket tillsammans med det grova sulmönstret greppar säkert på både blöta och torra underlag.

Icebug

Icebug

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se