Icebug
Rover Mid RB9X GTX

En högre version av favoriten

NYHET! Rover Mid RB9X GTX är en vidareutveckling av Icebugs mest sålda vandringssko Rover RB9X GTX. Här får du ett högre skaft som skyddar lite mer, medan du självklart också behåller Rovers grymma grepp, vattentäta GORE TEX, Boa Fit System och en lätt och skön känsla.

Varför tungt och klumpigt när det finns lätt och smidigt?

Rover är ett smidigt och skönt alternativ till klumpiga vandringskängor. I Rover finns mängder med finurliga funktioner, men du slipper den tunga känslan. Fötterna håller sig torra, med Boa Fit system är perfekt passform bara ett enkelt snurr bort och du har Icebugs greppgummi RB9X under sulan för grymt grepp i både vått och torrt.

10 kg CO2 ekv. per par
9% återvunnet material
9% biobaserat material

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se