Icebug
ROVER BUGRIP

Dags för dubb på storsäljaren

Rover är Icebugs absolut mest populära sko för blöta förhållanden, turer i skogen eller en lång promenad med eller utan hund. Kolla bara in användar-recensionerna! Klart att den då också ska finnas i en dubbad version – och det gör den nu. Ut och njut av vintern med världens bästa grepp under fötterna.

För vandring & löpning
16 dubbar
GORE-TEX
BOA Fit System
15,3 kg
Icebug
ROVER BUGRIP GTX

DAM

Icebug
ROVER BUGRIP GTX

HERR

Mångsidig och säker

Rover BUGrip® GTX är en dubbad och mycket mångsidig tresäsongssko som tar dig fram genom blöta skogar och över isiga vägar. Den har hög komfort och tack vare BOA Fit System sitter skorna perfekt under hela turen. Du behöver aldrig knyta några skosnören. Bara klick, vrid och det är klart. Under sulan sitter Icebugs patenterade BUGrip-dubbar. De flexar in när du går på asfalt och greppar när du går över isfläckar.

🌲 ETT HÅLLBART VAL

Visste du att svenska Icebug är det enda sportskomärket i världen som öppet redovisar CO2-utsläpp och hela tillverkningskedjan? Allt för att du som kund ska kunna göra ett hållbart val.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete använder vi till exempel återvunna PET-flaskor och fisknät när vi gör skor, samtidigt som vi ersätter olja med alger från övergödda sjöar i våra mellansulor. 2019 blev vi omnämnda av FN som världens första klimatpositiva skoföretag. Så oavsett om du väljer en löparsko, hikingskoeller en promenadsko vet du att du gjort ett bra val.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se