Icebug
Dubb på Rover

Rover BUGrip GTX

Rover är Icebugs absolut mest populära sko för blöta förhållanden, turer i skogen eller en lång promenad med eller utan hund. Kolla bara in användar-recensionerna!
Klart att den då också ska finnas i en dubbad version – och det gör den nu. Ut och njut av vintern med världens bästa grepp under fötterna.

Mångsidig och säker

Rover BUGrip GTX är en dubbad och mycket mångsidig tresäsongssko som tar dig fram genom blöta skogar och över isiga vägar. Den har hög komfort och tack vare BOA Fit System sitter skorna perfekt under hela turen. Du behöver aldrig knyta några skosnören. Bara klick, vrid och det är klart. Under sulan sitter Icebugs patenterade BUGrip-dubbar. De flexar in när du går på asfalt och greppar när du går över isfläckar.

För vandring & löpning
16 dubbar
GORE-TEX
BOA Fit System
15,3 kg
Icebug
ROVER BUGRIP GTX

DAM

Icebug
ROVER BUGRIP GTX

HERR

Hållbara materialval:

✔️ OEKO-TEX® STANDARD 100 och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder.
✔️ Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.
✔️ Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se