Icebug
Icebug

Scouterna

Icebug ❤ Scouterna.

Icebug och Scouterna har mycket gemensamt. Vi älskar naturen, tillbringar så mycket tid vi kan i den, och när vi lämnar den ser vi till att den är lika fin som den var när vi kom. Våra skor är gjorda för ett liv utomhus och passar bra för scouter i alla åldrar. Använd koden SCOUTERNA20 så går 20% av din order tillbaka till scoutrörelsen.

Rover RB9X GTX - Vattentät, tålig och oerhört mångsidig

När världen just nu ser ut som den gör söker sig fler människor än någonsin ut i skogen. Det är oavsett omständigheter aldrig en dålig sak. Om du har bra skor på fötterna blir skogen ännu roligare. Rover RB9X är skon för dig som gärna söker dig ut i äventyrlig terräng, oavsett om det är för en hikingtur, en långpromenad med hunden eller för en löprunda. Rover har en slitstark överdel, RB9X-gummi och GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar.

OutRun RB9X - Världens mest hållbara trailsko.

En av höjdpunkterna i Icebug sommarkollektion är Outrun RB9X®. Outrun är skandinavisk design med enkelhet i åtanke. Inga tillagda polyuretanbitar, stora skumtryck eller onödiga detaljer. Allt tillagt har en funktion. Genom att välja en grönare fabrik med solpaneler, mer hållbara material och överkompensera för våra koldioxidutsläpp, är vi på Icebug säkra på att vi har skapat den mest hållbara trailskon hittills.

Eli RB9X - Sommarens skönaste sneaker.

Med Eli RB9X har Icebug gjort en stilren sommarsneaker – på vårt sätt. När vi gjorde den tänkte vi framförallt på tre saker; komfort, komfort och komfort. Resultatet blev något som många beskriver som Icebugs skönaste sko någonsin. Självklart har vi också försett den med världens bästa sommargrepp.

Loe RB9X - En sneaker som har allt.

Loe RB9X är sneaker för dig med en aktiv livsstil. Vattenavvisande läder som formar sig efter foten och bara blir snyggare ju mer du använder det. Finns i fem olika färger!

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se