FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 SEKVANLIGA FRÅGORHITTA BUTIKENFÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 22 JANUARI
Icebug

Sisu – optimerad för hög fart i skogen.

Perfekt passform och bättre markkontakt.

Sisu är den första orienteringsskon med snörning från BOA Fit System, som anpassar sig efter formen på din fot och ser till att skon sitter som gjuten på foten under rundan. Detta leder också till att Sisu får en helt ny nivå av markkontakt och bättre grepp än någon Icebugsko tidigare haft.

Livstids garanti

Orolig över att snörningen ska gå sönder när du ger skorna en rejäl omgång i skogen? Det behöver du inte vara. Icebug Sisu är hårdtestade och är precis lika slitstarka som våra andra modeller – och snörsystemet från BOA Fit System kommer dessutom med livstids garanti.

Dubbat eller odubbat?

Olika underlag kräver olika lösningar, och Icebug Sisu finns därför i två olika versioner. Den ena kommer med Icebugs fixerade ståldubbar OLX, medan den andra har Icebugs slitstarka gummisula RB9X – perfekt för dig som föredrar odubbat.

Superlätt greppmonster

Sisu är optimerad för hög fart i skogen. Genom vatten, över stockar och rakt in i snåren. Skon är mycket lätt, släpper ifrån sig vatten snabbt och är överraskande bekväm!

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se