Icebug

Sisu – optimerad för hög fart i skogen.

Möt skogen med perfekt passform och bättre markkontakt än någonsin.

Sisu är den första orienteringsskon med snörning från BOA Fit System, som anpassar sig efter formen på din fot och ser till att skon sitter som gjuten på foten under hela rundan. Detta leder också till att Sisu får en helt ny nivå av markkontakt och bättre grepp än någon Icebugsko tidigare haft.

Livstids garanti

Orolig över att snörningen ska gå sönder när du ger skorna en rejäl omgång i skogen? Det behöver du inte vara. Icebug Sisu är hårdtestade och är precis lika slitstarka som våra andra modeller – och snörsystemet från BOA Fit System kommer dessutom med livstids garanti.

Dubbat eller odubbat?

Olika underlag kräver olika lösningar, och Icebug Sisu finns därför i två olika versioner. Den ena kommer med Icebugs fixerade ståldubbar OLX, medan den andra har Icebugs slitstarka gummisula RB9X – perfekt för dig som föredrar odubbat.

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se