Icebug

Vår outlet är påfylld – och nu ska vi berätta varför.

Två av de största problemen i vår tid stavas överkonsumtion och överproduktion. Vi gör vårt bästa för att motverka båda delarna; vi gör bra, mångsidiga skor som håller länge och vi producerar inga jättevolymer om vi inte vet vem som ska köpa eller använda dem.

Men ibland gör vi misstag. Kanske har vi missbedömt intresset för en viss modell eller färg, eller så har vi råkat göra för många skor i några specifika storlekar. Eftersom vi hela tiden strävar efter att göra våra skor ännu bättre gör vi ibland också uppgraderingar i material eller design, och då behöver vi ibland sälja slut den äldre modellen.

Det kan helt enkelt finnas flera olika anledningar till att vi råkar ha för många skor i lager, och när så sker – då hamnar de i vår outlet. Skor gör trots allt mer nytta på folks fötter än på en lagerhylla.

Modellerna nedan kan du just nu fynda till riktigt bra priser. Men innan du beställer vill vi uppmana dig att tänka efter. Köp bara något om du verkligen kommer att använda det. Att köpa bara för att det är billigt är aldrig en bra affär.

Loe RB9X – en stilren lädersneaker med modern funktionalitet.

Även vår uppskattade tresäsongssneaker Loe har fått sig en uppgradering i form av ny yttersula. De sista exemplaren av Loe RB9X hittar du därför nu till fyndpris i vår outlet. Även här får du en yttersula i RB9X, samma gummiblandning som vi använder i våra skor för traillöpning.

Eide RB9X – mysig värme för vårkvällar – sval under sommardagarna.

Eide är en riktigt skön sneaker gjord av återvunna ullrester. Eide finns fortfarande i vårt sortiment, men vi uppgraderade nyligen yttersulan till Biosole, som till största del är gjord av naturgummi. Den “gamla” versionen är fortfarande en riktigt bra sko, som här kommer med en yttersula i RB9X

Rover RB9X GTX – vattentät och lätt vandringssko

Rover är sedan länge en av våra mest populära hikingskor. Vattentät, superskön och älskad av tusentals hundägare från norr till söder. För ett tag sedan tänkte vi att vi skulle göra en lite extra färgglad version av skon. Det gjorde vi, men…kanske blev den lite för crazy? Hur som helst är det fortfarande en väldigt bra sko – som du just nu kan köpa till ett fenomenalt bra pris.

Larvik Biosole – en känga för lättare hiking och äventyr.

Ärligt talat: Larvik är en av våra snyggaste skor. Den är superlätt, skön och dessutom utrustad med en yttersula av 60% naturgummi. Problemet? Det högkvalitativa nubuck-lädret gör den dyr att producera vilket förstås märks för dig som konsument. Att den inte är helt vattentät utan ''vattenavvisande'' har också gjort många tveksamma. Men om man tänker efter har ju läderskor fungerat bra i alla tider!
Hur som helst: nu har du chansen att köpa en riktigt bra skinnsko till ett helt otroligt pris.

ReUse V1 Biosole

När det kommer till ReUse får vi vara ärliga. Vi trodde att den här geniala skon skulle bli en riktig supersuccé. Så har det kanske inte blivit, men det här fortfarande en riktigt bra sko. Ovandelen i ReUse är gjord av överblivet jeanstyg från Nudie Jeans. Smart, slitstarkt och skönt. Och numera dessutom till riktigt bra pris.

Icebug

Avsky spill – älska jeans

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se