Icebug
Vidar Pro

Skyddsskon som greppar på allt.

Vidar Pro från svenska Icebug är en bekväm skyddssko som är utrustad med allt som behövs för en skyddssko i klass 3. Vidar Pro finns med två olika greppteknologier under sulan, BUGrip® (dubbad) och Michelin WIC (odubbad).

Icebug
VIDAR PRO BUGRIP®

VÄGRA HALKA PÅ JOBBET

VIDAR PRO 2 HIGH BUGRIP® - SKYDDSSKON MED BÄSTA GREPPET

Vidar Pro 2 är utrustad med BOA® Fit System. Det ger en lättanvänd och sportig säkerhetskänga som är gjord för att klara påfrestningarna av hårt och krävande arbete. Överdelen är tillverkad i vattenavvisande läder med gummiförstärkningar, som kompletteras med vårt vattentäta BUGdri®-membran och 200 gram Thinsulate™-isolering för att skon ska kunna användas även under tuffaste väderlek.

Mellansulan i kompositmaterial ger både trampskydd och skydd från kylan som kommer underifrån. Mellansulan är också stötabsorberande, vilket lindrar påfrestningar på foten. Tack vare skons hälskydd och snörsystemet BOA® Fit System kan du få till en riktigt bra passform och i kombination med den breda och anatomiskt utformade lästen har skon väldigt hög komfort. Den oljebeständiga yttersulan har utrustats med 16 dynamiska BUGrip®-dubbar för att ge dig bästa möjliga grepp. Skon är certifierad med skyddsklass S3 och uppfyller alla kraven för ISO 20345, som till exempel tåhätta tillverkad av kompositmaterial.

BOA® Fit System för en perfekt passform.

Icebug

Icebug

16 stycken dynamiska BUGrip® dubbar

Icebugs dubbar är gjorda med toppar av karbidstål och är i princip omöjliga att slita ut. Dubbarna är dynamiska och anpassar sig efter underlaget. De borrar sig genom is samtidigt som de flexar in i sulan när du går på asfalt.

VIDAR PRO 2 MICHELIN WIC - MARKNADENS BÄSTA ODUBBADE GREPP.

Vidar Pro 2 Michelin är en ankelhög arbetssko som har allt och lite till. Överdelen är tillverkat i vattenavvisande läder med gummiförstärkningar, som kompletteras med vårt vattentäta BUGdri-membran och 200 gram Thinsulate™-isolering för att skon ska kunna användas även under tuffaste väderlek. Mellansulan har trampskydd och använder kompositmaterial för att hålla borta kylan som kommer underifrån, medan aluminiumförstärkningen behåller värmen som foten skapar.

Mellansulan är också stötabsorberande, vilket lindrar påfrestningar på foten. Tack vare skons hälskydd och snörsystemet BOA® Fit System kan du få till en riktigt bra passform. Det i kombination med den breda och anatomiskt utformade lästen ger skon väldigt hög komfort. Yttersulan är en oljebeständig Michelin Winter Compound-sula, som utvecklats i samarbete med däckjätten Michelin, för att ge dig bästa möjliga odubbade grepp under blöta och kalla förhållanden. Skon är certifierad med skyddsklass S3 och uppfyller alla kraven för ISO 20345, som till exempel tåhätta tillverkad av kompositmaterial.

KONTAKT

Linda Svensson, Icebug PRO
0735 - 04 30 22
linda.svensson@icebug.se

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se