Sneakers Dam

Upptäck vårt utbud av sneakers till dam här.

Sneakers till dam

Med ett par bra och sköna sneakers sätter varje människa sina egna gränser. Icebug har ett brett utbud av snygga sneakers som passar till många olika situationer. Våra sneakers är också producerade på ett ansvarsfullt sätt, med planeten i åtanke.

Icebug

Aura ReWool RB9X

Icebug

Eli RB9X

Sneakers som är sköna att gå i

Icebug har flera olika sneakers i sortimentet, och en gemensam nämnare för samtliga är den höga komforten. Våra sneakers är gjorda för att användas flitigt och de ska vara väldigt sköna att gå i, även långa sträckor. Några sneakers från Icebug som är riktigt sköna att promenera i är Eli RB9X, Aura RB9X, Aura ReWool RB9X och Arcus RB9X

Tips på sköna sneakers dam

Söker du sköna sneakers dam är Icebug ett bra val. Läs gärna våra recensioner för att förstå hur sköna våra sneakers är. Icebugs sneakers sitter bra på foten och är sköna att använda även under långa dagar.

Ullsneakers från Icebug

Sneakers i ull har vuxit i popularitet under de senaste åren. Det är inte särskilt svårt att förstå; ull är ett fantastiskt material som borde användas mer. Dels för att ull är ett naturligt material, men också för att det har så bra egenskaper. Ull andas och är temperaturreglerande, vilket innebär att sneakers eller andra skor i ull ger ett riktigt behagligt fotklimat. Hos Icebug hittar du två olika sneakers i ull: Aura ReWool RB9X och Eide ReWool Biosole. Båda modellerna är tillverkade av återvunna ullrester från den svenska underställstillverkaren Woolpower.

Vad ska jag tänka på när jag väljer sneakers dam?

En bra sneaker ska förstås sitta bra på foten, så prova gärna skon om du har möjlighet. Har du inte det rekommenderar vi att du använder vår storlekstabell. Bra sneakers dam bör också vara producerade på ett ansvarsfullt sätt, så att de inte påverkar planeten och klimatet mer än nödvändigt. Ett bra tips är att köpa ett par sneakers dam med klassisk design, som du inte riskerar att tröttna på i första taget. Köper du ett par slitstarka sneakers med tidlös design kommer de vara en trogen vän i många, många år framöver.

Vilka sneakers dam är trendiga i år?

På Icebug ogillar vi att prata om trender, helt enkelt eftersom trender bygger på en dum idé om att saker bara ska vara användbara under en begränsad tid. Icebug gör skor som är avsedda att kunna användas en lång tid, både när det kommer till slitstyrka och design. Därför gör vi inga trendkänsliga sneakers; däremot gör vi sneakers med tidlös design som tål riktigt mycket användning. Tre pålitliga sneakers dam från Icebug är Eli RB9X, Aura ReWool RB9X och Eide ReWool Biosole.

Hållbara sneakers dam

Vill du ha ett par damsneakers som är riktigt slitstarka och som dessutom är producerade på ett ansvarsfullt sätt – då är det Icebug du ska välja. Alla Icebugs skor produceras med hållbarhet i fokus och vi anstränger oss mycket hårt för att minimera vår egen klimatpåverkan. Det tar sig uttryck på flera olika sätt, bland annat genom att använda återvunna och biobaserade material.

Sneakers med grepp

Icebug grundades 2001 och har sedan dess varit kända som experter på grepp. Icebugs sneakers dam är inget undantag – har du ett par skor från Icebug på fötterna behöver du inte vara rädd för att halka. Det innebär att våra sneakers dam till exempel kan användas på våta klippor. På våra sneakers använder vi framförallt våra greppteknologier RB9X och Biosole. Läs gärna mer om våra olika greppteknologier.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se