Icebug
SOFT

Spring mot julen

Icebug är stolta sponsorer av Svenska Orienteringsförbundet. Nu vill vi passa på att ge dig som medlem ett riktigt bra erbjudande inför julen.

MINSTA MÖJLIGA MILJÖPÅVERKAN

Vi på Icebug är inte bara experter på skor som funkar i skogen – vi är också experter på att göra skor med minimal miljöpåverkan. Alla våra skor för löpning och orientering är tillverkade i 100% återvunnen PET, och i mellansulorna använder vi ett material som är gjort av alger från övergödda vattendrag. Genom att vi hela tiden försöker hitta bästa tänkbara material och processer ur ett miljöperspektiv, har vi kunnat få ner klimatavtrycken från Icebugs skor rejält. Vi redoviserar avtrycken för samtliga skor, och till exempel står orienteringsfavoriten Spirit 8 OLX för ett avtryck på 8,9kg CO2 – mindre än ett halvt kilo nötkött! Vi klimatkompenserar också med 200% för de utsläpp vi ännu inte lyckats reducera bort genom smarta materialval och processer.

FORTSÄTT SPRINGA UTOMHUS I VINTER!

Icebug har gjort skor med världsledande grepp för både skog och is sedan 2001. Vi kan vinterlöpning – och vi har skorna som låter dig fortsätta träna utomhus året om. Oavsett underlag och oavsett vilken typ av löpare du är.

BUGrip är Icebugs egen teknologi för dubbade vinterskor. BUGrip-dubbarna har toppar av karbidstål som borrar sig in i is, samtidigt som de fjädrar in i sulan när du springer på asfalt vilket ger en unik kombination av grepp och komfort.

Icebug

Icebug
TOVES VINTERVAL: PYTHO6 BUGRIP

''Den sko jag springer mest i på stig när det är halt. Pytho har ett väldigt bra grepp och är lätt och snabb''

Skogen – alltid världens bästa gym!

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se