Icebug
SOFT ERBJUDANDE

Löparskor med grepp för skogen

Göteborgsgrundade Icebug är stolt sponsor till Svenska orienteringsförbundet och Sveriges storstjärna, Tove Alexandersson. Vi har gjort skor med grymt grepp sedan 2001 och är nu för tiden även erkända för vårt arbete med hållbarhet. Om vi ska kunna springa i skogen måste skogen finnas kvar.

Just nu får du som medlem i SOFT 15% på hela Icebugs löparkollektion. Vill du ha Toves tävlingssko Spirit, eller kanske en härlig återhämtningssko? Här finns allt!

Erbjudandet gäller till och med 2 juli 2022, på tillgängligt sortiment och så länge lagret räcker. Koden för erbjudandet hittar du i nyhetsbrevet från SOFT och på medlemssidorna. Rabatten dras i kassan.

Icebug
TOVE OM SPIRIT8 OLX:

''Den här skon har jag varit med och utvecklat och den är min tävlingssko. Min viktigaste detalj.''

Icebug

För stig och grusväg

Att springa på mysiga stigar i skogen är alltid bättre än en runda i stan. Det vet ni orienterare. Har du bra grepp under sulan och dessutom kan springa med känslan av att du valt ett varumärke som verkligen försöker förändra skobranschen, blir det ännu bättre.

Psst...här kommer ett extra erbjudande

Rover RB9X är vår mest sålda sko för vandring i skogen. Den fungerar perfekt att ha på sig på leriga åkrar efter tävling eller bara för ett liv i naturen i allmänhet. Vattentätt GORE-TEX, smidigt BOA Fit System och vårt mest aggressiva sulmönster för bra grepp.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se