Icebug

Sommarskor med grepp

Hitta rätt sommarskor hos Icebug

Eli RB9X – Sveriges skönaste sommarsko?

Många beskriver Eli som den skönaste sommarskon de haft, och den kompromissar heller inte med hållbarhet. Eli har en överdel i 100% återvunnen polyester, den har alger i mellansulan och yttersulan är gjord i samma gummi som våra löparskor, vilket garanterar bra grepp på klippor, båtar och bryggor.

Aura ReWool – nästa generations sneaker från Icebug

I Aura ReWool har vi satsat på så stor andel naturliga material som möjligt: Ull, naturgummi och återvunna material. Den luftiga överdelen är gjord med 50% återvunnen ull och under sulan har du Icebugs greppgummi RB9X.

Icebug

Aura ReWool

En perfekt promenadsko för sommaren, med lätt och luftig överdel och maximal komfort.

Icebug

Sommarskor dam

Icebug

Sommarskor herr

Testvinnande grepp för sommaren

Oavsett om du vill springa i skogen eller bara ta en promenad på stan blir upplevelsen bättre med bra grepp under fötterna – och RB9X är tekniken som ger dig det bästa greppet. RB9X är vår egen gummiblandning som är framtagen för att ge dig grepp oavsett om underlaget är knastertorrt eller plaskvått. RB9X-sulorna har olika form för att passa olika aktiviteter, men gummiblandningen är densamma – och självklart är greppet alltid lika bra!

Grepp som håller länge

Med grepp under fötterna blir det roligare att använda skorna. Dina RB9X-skor kommer du alltså att vilja använda riktigt mycket – och därför har vi gjort dem riktigt hållbara. Slitstyrkan på våra RB9X-sulor är hela 50 procent högre än vad som rekommenderas för asfaltslöparskor.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se