Sommarskor Dam

Upptäck vårt utbud av sommarskor till dam här.

Här hittar du alla våra sommarskor dam.

Ett par svala och bekväma sommarskor är skönt att bära på sommaren. Icebug gör lätta sommarskor som sitter bra under långa promenader, i material som låter dina fötter andas under varma sommardagar.

Icebug
Eli RB9X

Sveriges skönaste sommarsko?

Svala sommarskor dam

När det är varmt ute blir det snabbt varmt i skorna – och för att dina fötter ska må riktigt bra behöver de luft. Använd gärna ett par sandaler eller tofflor, eller varför inte ett par sportiga sommarskor dam med ett ovandelsmaterial som andas? Icebug är sedan länge experter på löparskor och vandringsskor, och vi har ett brett utbud av sommarskor dam som tar det bästa från outdoorvärlden till andra sammanhang. Våra skor fungerar ofta lika bra på outdooräventyren som i stan. Bra exempel på det är våra storsäljare Icebug Eli, Icebug Arcus RB9X och Icebug Eide.

Vad ska jag tänka på när jag väljer sommarskor dam?

Välj ett par sommarskor som du tycker är riktigt sköna att bära – även om du använder dem många timmar i sträck. Icebug har flera modeller som är hyllade för sin komfort, till exempel Icebug Eli, Icebug Aura och Icebug Arcus. Ett par bra sommarskor dam bör också vara gjorda i ett material som har goda andningsegenskaper, och därmed låter värmen och fukten från dina fötter komma ut. Ett mycket bra exempel på ett par svala sommarskor dam är Icebug Eli, som med sina tunna och luftiga ovandel i mesh ger ett riktigt behagligt fotklimat.

Lätta sneakers till dam

Promenader är ett härligt sätt att röra sig på under sommaren – och ett par lätta sneakers kan fylla en stor funktion i din garderob av sommarskor dam. Just den låga vikten i kombination med den höga komforten är något som Icebug ofta hyllas för, i synnerhet när det kommer till sommarskor. Bland våra mest populära sommarskor dam återfinns Icebug Eli, Icebug Eide, Icebug Arcus RB9X och Icebug Tind.

Sommarskor dam med grepp

Det är lätt att bara tänka på solen när man tänker på sommaren – men ska man vara ärlig händer det ju att det regnar också. Och när det blir vått och halt ute är det viktigt att ha ett par sommarskor med bra grepp – särskilt om du vistas på hala ytor som klippor, båtar och bryggor. Icebug är experter på grepp, och vi har flera populära sommarskor som kännetecknas just av bra grepp. Om du ser ett par sommarskor dam med RB9X i namnet så vet du att de är utrustade med Icebugs eget greppgummi RB9X, som ger ett svårslaget grepp på både torra och våta underlag.

Gör Icebug hållbara sneakers?

Det är missvisande att kalla produkter för hållbara, eftersom all konsumtion tär på planetens resurser. Samtidigt behöver vi människor ibland köpa nya skor – och då är det viktigt att göra ett genomtänkt val som påverkar klimatet så lite som möjligt. Icebugs utbud av sneakers är ett bra exempel på detta; vi gör sneakers med ovandelar från återvunna PET-flaskor och överblivna ullrester och använder dessutom återvunnet gummi och återvunna fisknät i vår produktion. På varje skomodell hos Icebug kan du läsa hur står klimatpåverkan de har och hur stor del av materialet som är biobaserat. Om du behöver nya sommarskor dam är Icebug ett medvetet och bra val!

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se