Icebug
STAVRE GTX

Vattentätt plaskande

Lyxen att röra dig smidigt i skogen

Stavre är den perfekta skon för dig med en aktiv livsstil, som älskar att vara utomhus i alla typer av väder. Det mellanhöga skaftet ger stabilitet och komfort, BOA Fit System ser till att skorna sitter perfekt och det vattentäta membranet från GORE-TEX stoppar vatten och snö från att tränga in. Skon finns i två versioner; en med 16 dynamiska BUGrip-dubbar i karbidstål och en med odubbad gummisula. Oavsett vad du väljer är Stavre en perfekt sko för skogen under en blöt höst eller kalla och snöiga vintrar.

Icebug
STAVRE MICHELIN GTX

DAM, ODUBBAD

Icebug
STAVRE MICHELIN GTX

HERR, ODUBBAD

ETT HÅLLBART VAL

Icebug strävar alltid efter att skapa skor med minimal klimatpåverkan. En viktig del i det är att minska användandet av plast, och på Stavre är därför till exempel häl- och tåförstärkningarna till 60 procent gjorda av återvunna fisknät. Dessutom är 20 procent av mellansulan gjord av Bloom Foam, som är ett sorts skum som tillverkas av alger från övergödda sjöar.

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se