STAVRE BUGRIPBekväma och halkfria promenader

Lyxen att röra dig smidigt i skogen

Stavre är den perfekta skon för dig med en aktiv livsstil, som älskar att vara utomhus i alla typer av väder. Det mellanhöga skaftet ger stabilitet och komfort, BOA Fit System ser till att skorna sitter perfekt och det vattentäta membranet från GORE-TEX stoppar vatten och snö från att tränga in utifrån. Skon finns i två versioner; en med odubbad gummisula och en med 16 dynamiska BUGrip-dubbar i karbidstål. Oavsett vad du väljer är Stavre en perfekt sko för milda och blöta, eller kalla och snöiga vintrar.

ETT HÅLLBART VAL

Icebug strävar alltid efter att skapa skor med minimal klimatpåverkan. En viktig del i det är att minska användandet av plast, och på Stavre är därför till exempel häl- och tåförstärkningarna till 60 procent gjorda av återvunna fisknät. Dessutom är 20 procent av mellansulan gjord av Bloom Foam, som är ett sorts skum som tillverkas av alger från övergödda sjöar.

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.