Fabrikspresentation

Genom att arbeta tillsammans med långsiktiga partners och företag bygger vi trygghet och förtroende

Vi arbetar direkt mot fabrikerna så långt vi kan och försöker göra deras inköp mer hållbara genom att föreslå lämpliga leverantörer av viktiga delar. I dagsläget arbetar vi med fyra större monteringsfabriker. Två av dem, Chief Vict Industries Corp. och Haksan Ltd., ligger nära Ho Chi Minh-staden i Vietnam medan Fulgent Sun Group ligger i Kambodja och Ironsteel Ltd i Kina.

Genom att arbeta tillsammans med långsiktiga partners och företag som har funnits länge kan vi bygga upp trygghet och förtroende. Nya produkter tas fram i nära samarbete mellan varumärke och leverantörer. Tillverkningen av varor som uppfyller hårda krav från lagstiftning, varumärke och kunder kräver ännu mer samarbete mellan olika aktörer. Det är därför transparensen i värdekedjan är så viktig och alla ingående materialströmmar måste vara kända. För att öka insynen och ansvarigheten har vi börjat arbeta med Trustrace, ett blockkedjeverktyg som har gjort det möjligt att kartlägga våra leverantörer och underleverantörer. Verktyget ger oss en bättre visuell spårning av materialströmmar, ursprungsland och vilken certifiering varje fabrik och material har.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.