Icebug

Swimrun - något för dig som både gillar att simma och springa

Vad är swimrun?

Swimrun är utan tvekan en av de sporter som gått från att vara relativt okänd till att bli ett välkänt begrepp under de senaste åren. Sporten såg sitt ljus 2006 när loppet Ö till Ö arrangerades för första gången. Swimrun påminner mycket om sporten aquathlon, med skillnaden att aquathlon är ett slags triathlon utan cykelmomentet. I swimrun växlar deltagaren mellan löpning och simning många gånger under ett och samma lopp.

Vi på Icebug älskar att kombinera löpning med simning. Att skutta ner i vattnet mitt under en löprunda är en känsla som vi uppmanar alla att prova. Ta med dig en kompis ut och upplev känslan!

Acceleritas8 RB9X - Den perfekta skon för swimrun

Låg vikt, lågt drop och maxat grepp är kännetecknen för Acceleritas8 RB9X. Det är vår lättaste trailsko, gjord för minimalistisk traillöpning. RB9X-sulan ger bra grepp även på våta underlag och eftersom skon dessutom absorberar minimalt med vatten lämpar den sig också perfekt för swimrun.

Zeal5 RB9X - För dig som önskar en något bredare passform.

En slitstark och odubbad sko för träning och tävling i teknisk terräng. Sulan i RB9X-gummi ger bra grepp på så väl våta som torra underlag, vilket gör den perfekt även för swimrun.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se