Icebug
TIND RB9X

För dig som vill ha naturen nära.

Gillar du känslan av att ha naturen nära dig? Då är Tind RB9X en sko för dig. Den här modellen kommer i en mocka-överdel och andas outdoor, äventyr och liv. Fullpackad med funktion, men lätt och smidig och fungerar lika bra för en avslappnad dag i parken eller stan.

✓ RB9X-sula för grymt grepp ✓ Vattenavvisande överdel i mocka ✓ Låg vikt

Grepp i både stad och skog

Tind RB9X är en lätt och bekväm låg hikingsko – i stilren mocka – som passar lika bra på skogsturer och vandringsleder som inne i city. Skon har en vadderad plös och krage, som tillsammans med en bekväm och lite bredare läst ger en bekväm upplevelse hela dagen. Yttersulan i vårt greppgummi RB9X ger den här modellen av Tind branschledande greppegenskaper på både våta och torra underlag.

15 kg CO2 ekv. per par
21% återvunnet material
34% biobaserat material

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se