Icebug
Torne

Varma fötter trots iskalla dagar

Ibland behöver du varma skor. På vägen till jobbet i snöstorm. Eller kanske på promenaden i fjällen.

Vi vågar lova att Icebug Torne BUGrip® GTX uppfyller kriterierna för vad en riktigt varm vinterkänga ska klara. Denna välisolerade känga är vattentät och är testad för temperaturer ner till -30°C. Du får även en gosig fleece-insida och en välisolerad innersula, med ull från svenska Woolpowers klädproduktion. Och för att du inte bara ska vara varm och torr – utan också stå stadigt när det är isigt – har vi satt 14 dubbar i karbidstål under sulan.

''Jag älskar de här skorna, snygga och bekväma och det bästa av allt; jag känner mig säker tack vare dubbarna! Fem av fem i betyg!''
- Pamela A

Icebugs absolut varmaste sko

För fjällen. Skotern. Hundpromenaden. Torne gör jobbet och håller dina fötter varma och torra. Samtidigt som du självklart står stadigt på isen med hjälp av de 17 dubbarna i karbidstål. De greppar is och flexar in när du går på till exempel stenunderlag. De håller för många, många mil på asfalt.

Vad är Torne gjord av?

✔️ GTX-foder: Koala GTX foder, 60% PAN 40% PES
✔️ Foder på insidan: 100% Polyester fleece
✔️ Innersula: Bloom EVA, 20% Bloom
✔️ Foder innersula: 50% återvunnen ull från Woolpower, 15% återvunnen polyamide, 25% återvunnen polyester, 10% polyester
✔️ Överdel: LWG gold rated mocka och 100% återvunnen polyester rip-stop

Icebug

Icebug

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se