Icebug
Rusta dig för vintern

Icebug Torne – vår varmaste sko någonsin

Ibland behöver du varma skor. På vägen till jobbet i snöstorm. Eller kanske på promenaden i fjällen.

Vi vågar lova att Icebug Torne BUGrip® GTX uppfyller kriterierna med sin välisolerad känga. Den har nämligen både GORE-TEX® Partelana-isolering, som är testad för temperaturer ner till -30°C och en välisolerad innersula, med ull från svenska Woolpowers klädproduktion. Och för att du inte bara ska vara varm och torr - utan också stå stadigt när det är isigt har vi satt 17 dubbar i karbidstål på sulan.

''En rejäl vinterstövel! Ändå lätt med ett bra grepp. Vi har inte haft mer än -10 grader ännu, men jag har inte frusit nån gång när jag varit ute med dem. Används uteslutande till hundpromenader längs skogsstigar, på isen och på skoterled.''
- Kund, December 2020

För fjällen. Skotern. Hundpromenaden. Torne gör jobbet - håller dina fötter varma och torra.

Icebug

Icebug

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se