Bit ihop – och stanna utomhus.

Tove Alexandersson och Icebug har sedan fler år ett tätt samarbete. Tove är med och utvecklar våra löparskor för att de ska prestera precis så bra som en världsmästare kräver.

Den trippla världsmästaren är en fantastisk förebild på många sätt, inte minst när det gäller inställning, vilja och kärlek till skogen. Därför delar vi gärna med oss av hennes bästa tips för hur du också ska kunna bli en löpare som skippar löpbandet och stannar ute hela vintern.

SKIPPA GYMMET

7 enkla övningar du gör i vinterskogen

LÄS MER

''Belöningen du får när du klarat ett vinterpass är en helt annan än på sommaren''

MOTIVATION

Motigt att ta dig ut? Så här lyckas du!

LÄS MER

Toves skotips för vintern

NEWRUN BUGRIP

''Newrun är en väldigt skön sko som är snäll mot fötterna. Den gör sig bäst där det inte är så teknisk löpning med hårt underlag. Kanske din vanliga runda på cykelvägar''

ORIBI BUGRIP

''Den sko jag springer mest i på stig när det är halt. Oribi har ett väldigt bra grepp och är lätt och snabb. Mitt val för trail på vintern''

Återhämtning och utefrukost – så äter du som en drottning

NYA RECEPT VINTERN 2020

Gör Toves nyttiga godis, världsmästarbröd eller mysfrukost!

Läs mer

Så tränar du som Tove. Om du törs.

Då kör vi. Utomhus, eller hur? 👍

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.