Toves värstingpass

Vågar du testa?

''Om det är så jobbigt att du kanske spyr? Jo, det är det. Men det rensar skallen på ett bra sätt. Och det behövs väl ibland''

Ut och rensa skallen – Här bjuder Tove på världens värsta skogspass

Använd skogen! Och töm både kroppen och huvudet med Tove Alexanderssons träning. 30 minuter som definitivt kommer få dig utmattad.

– Det värsta jag gör är ett backintervallpass i skogen. Det är sjukt tufft, både fysiskt och mentalt. Hitta en längre backe i skogen som gärna tar 3-5 minuter att ta sig upp för. Gärna rakt ut i blåbärsriset. Värm upp i 15-20 minuter och ta dig upp för backen en gång så du vet hur du ska springa. Sedan kör du. Spring den riktigt hårt uppför och gå/jogga ner igen. Och så upp igen. Kör så, stenhårt, i 20-30 minuter, säger Tove.

– Då ska det vara riktigt jobbigt. Du ska vara riktigt, riktigt trött.

Vanliga människor kanske kan tänkas spy, eller?

– Ja, absolut. Haha. Men det handlar om att bita i och ta sig upp, även om det inte går så snabbt uppför i skogen.

När du sedan blåst ur kroppen ordentligt kommer även huvudet må lite bättre. Jogga ner och få ut lite syra. Njut av det du gjort!

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck lägre än 6,45 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se