Vandringsskor Dam

Skor lämpliga för vandring, hiking och outdooraktiviteter.

Vandringsskor Dam

Icebug kan outdoor och friluftsliv. Icebugs vattentäta vandringsskor för dam är perfekta för ett liv i skogen, och passar bra till promenader, hiking och andra outdooraktiviteter. Flera av våra vandringsskor har snabbsnörning från BOA Fit System, som gör det enkelt att komma i och ur skorna och säkerställer att de alltid sitter på plats.

Läs mer om våra vandringsskor

Icebug
Rover RB9X GTX

En sko för dig och skogen

Icebug
Haze RB9X

Varje dag är ett äventyr

Larvik Hemp Biosole - För lättare vandring och äventyr

Larvik riktar sig till människor med en aktiv, hållbar livsstil. Den har en skön komfort med en bred, luftig tåbox och är gjord för att klara långa promenader i så väl stadsmiljö som skog och fjäll. Kombinationen av hampa och nubuckläder är vattenavvisande och gör att Larvik har utmärkta termoreglerande egenskaper. Den kyler fötterna när det är varmt och värmer dig när det är kallt.

Icebug

Larvik Hemp Biosole

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se