Vardagsskor

Hållbara och sköna vardagsskor som passar långa promenader på stranden, stigen eller på turen med hunden. Hitta dina nya favoriter för varje dag här.

Vardagsskor

Vi på Icebug har gjort det till vår uppgift att göra skobranschen mer hållbar. Vårt breda utbud av vardagsskor och promenadskor kännetecknas därför av hållbara material och transparens. Vi redovisar var alla skor tillverkas och vad de innehåller för material – och när det kommer till material använder vi oss bland annat av återvunna PET-flaskor och återvunna fisknät från haven för att minska vår klimatpåverkan. Alla Icebug skor är klimatkompenserade med 200%.

Icebug
ELI RB9X

Sköna sneakers i återvunna material

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1 000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se