Vardagsskor & Sneakers för dam

Hållbara och sköna skor som passar långa promenader, på stranden och turen med hunden. Hitta dina nya favoriter för varje dag här.

Vardagsskor & Sneakers för dam

Icebug är världsledande på att göra skor i återvunna material. Vi gör sköna sneakers och vattentäta vardagsskor, och i produktionen använder vi oss av återvunna fisknät, återvunna PET-flaskor och återvunna alger från övergödda vattendrag. Vi redovisar alla våra klimatavtryck, och samtliga skor är klimatkompenserade med 200%.

Icebug
Boda

Stilren, skön och smidig

Icebug
Grove Wool

När design och bra materialval möts.

Metro2 - världens mest sålda dubbsko!

Metro2 BUGrip är Icebugs mest sålda vintersko – och världens mest sålda dubbade sko. Varför? Svaret är egentligen enkelt. Med Metro får du marknadens bästa grepp – och en väldigt skön vintersko. De 16 dynamiska dubbarna i karbidstål håller dig på benen över vilka isfläckar som helst och du kan många långa mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna slits ut. Den långa dragkedjan på sidan av skon gör skon lätt att ta på och den bekväma och rymliga lästen gör vinterpromenaderna till ett rent nöje!

Icebug

Metro

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se