Vardagsskor Dam

Hållbara och sköna vardagsskor som passar långa promenader på stan, stigen eller på turen med hunden. Hitta dina nya favoriter för varje dag här.

Vardagsskor Dam

Icebug är världsledande på att göra skor i återvunna material. Vi gör sköna sneakers och vattentäta vardagsskor, och i produktionen använder vi oss av återvunna fisknät, återvunna PET-flaskor och återvunna alger från övergödda vattendrag. Vi redovisar alla våra klimatavtryck, och samtliga skor är klimatkompenserade med 200%.

Metro - världens mest sålda dubbsko!

Metro2 BUGrip är Icebugs mest sålda vardagssko för vintern – och världens mest sålda dubbade sko. Varför? Svaret är egentligen enkelt. Med Metro får du marknadens bästa grepp – och en väldigt skön vardagsskor. De 16 dynamiska dubbarna i karbidstål håller dig på benen över vilka isfläckar som helst och du kan många långa mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna slits ut. Den långa dragkedjan på sidan av skon gör skon lätt att ta på och den bekväma och rymliga lästen gör vinterpromenaderna till ett rent nöje!

Icebug
Icebug

Metro BUGrip

Icebug
Eli RB9X

Sköna sneakers i återvunna material

Icebug
Eide Biosole

Tillverkad av återvunnet skräp

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se