Vardagsskor Herr

Hållbara och sköna vardagsskor som passar långa promenader på stan, stigen eller på turen med hunden. Hitta dina nya favoriter för varje dag här.

Vardagsskor Herr

Icebug gör stilrena och sköna vardagsskor, som är gjorda för att användas ofta och mycket. Samtliga skor är utvecklade med miljön i åtanke, tillverkas med återvunna material och har ett lågt klimatavtryck. Vi har luftiga sneakers, mjuka sneakers i ull och vattentäta skinnskor. Välj själv vad som passar dig bäst!

Adak ReWool

Adak är en känga med ett utseende som håller över tid. Klassiskt svenskt, rejält men ändå avskalat. I överdelen av Adak finns ullspill från svenska Woolpower som kombinerats med det mest hållbara Nubuck-lädret som finns. Varenda detalj av den här skon är genomarbetad för att du ska kunna njuta av vintern.

Icebug
Adak ReWool

Icebug
Eli RB9X

Sveriges skönaste sommarsko?

Icebug
Reuse v1Biosole

Avsky spill – älska jeans

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se