Vardagsskor & Sneakers för herr

Hållbara och sköna skor som passar långa promenader, på stranden och turen med hunden. Hitta dina nya favoriter för varje dag här.

Vardagsskor & Sneakers för herr

Icebug gör stilrena och sköna vardagsskor, som är gjorda för att användas ofta och mycket. Samtliga skor är utvecklade med miljön i åtanke, tillverkas med återvunna material och har ett lågt klimatavtryck. Vi har luftiga sneakers, mjuka sneakers i ull och vattentäta skinnskor. Välj själv vad som passar dig bäst!

Icebug
Boda

En känga för en aktiv vardag.

Icebug
Metro

Världens mest sålda dubbade sko

Nausta - en klassisk och bekväm nyhet

Nausta är en riktig klassiker som följer dig över flera säsonger. Den är ofodrad och skön att bära med tunna strumpor under årets varmare månader, men lägg till en tjockare ullsocka och du håller fötterna varma även under vintern. Mellansulan som är gjord av BloomFoam och BUGforce är väl dämpad och bidrar med hög komfort till många och långa promenader.

Icebug
Nausta Biosole

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se