Veganska Skor

Icebug erbjuder ett brett sortiment av veganska skor. Här hittar du alla våra veganska skor, helt fria från animaliska produkter.

På jakt efter veganska skor?

Då är du på helt rätt plats. Icebug erbjuder ett brett sortiment av veganska skor. Här hittar du allt från sommarskor till dubbade vinterskor som alla är helt fria från animaliska produkter.

Affärer och skor som tål att synas i sömmarna

Egentligen är det ganska enkelt. Vi på Icebug säger ja till minskade utsläpp, kunskapsdelning och ökad transparens. Nej till flygfrakt, greenwashing och att enbart göra små enskilda ”gröna kollektioner”. Ja till det som är bra för planeten och nej till det som enbart handlar om att göra vinst.

Vi tar Parisavtalet på allvar, och våra koldioxidutsläpp kommer att vara minst halverade senast 2030, vilket i vårt fall betyder att ett par skor måste ha ett klimatavtryck lägre än 6,4 kilo CO2. Vi har redan kommit en bra bit på vägen, men måste fortsätta minska klimatavtrycket för varje par skor med i genomsnitt 0,7 kilo CO2 per år. Det är något vi jobbar mycket hårt för varje dag – och har en tydlig plan för.

Icebug
VÅRT LÖFTE

Hur vi jobbar för en bättre bransch

Finns det veganska skor som är vattentäta?

Det gör det! Hos oss hittar du flera vattentäta veganska modeller. Alla våra skor som har GTX i produktnamnet är utrustade med ett vattentätt membran från GORE-TEX. Kika gärna in modellen Rover RB9X GTX som är en favorit hos våra kunder.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se