Vidar Pro BUGrip®

Tuffa förhållanden kräver tuffa skor.

Jobbar du ute under vintern och behöver en skyddssko som håller måttet? I så fall har vi ett riktigt bra erbjudande till dig just nu! Vidar Pro är en bekväm arbetssko som har tåhätta i aluminium, spiktrampskydd och allt annat som krävs för att vara en skyddssko klass 3. Den är även utrustad med 16 ståldubbar, för att ge bästa tänkbara grepp på snö och is. Just nu får du den till 50% rabatt!

VÄGRA HALKA PÅ JOBBET

KLIPP: VIDAR TILL 50% RABATT

KÖP NU

SKYDDSSKON MED BÄSTA GREPPET

Vidar är vattentät och fodrad med 200 gram Thinsulate® för att kunna användas i alla väder. Den oljebeständiga sulan är försedd med Icebugs dynamiska ståldubbar BUGrip®, som ger världens bästa grepp på snö och is utan att tumma på komforten. Vidar Pro är en skyddssko klass 3 och uppfyller alla kraven för ISO 20345.

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.