Icebug
VIDAR PRO 2 HIGH BUGRIP®

Skyddsskon som greppar på allt.

VIDAR PRO 2 HIGH BUGRIP® - VÄGRA HALKA PÅ JOBBET

Vidar Pro 2 är utrustad med BOA® Fit System. Det ger en lättanvänd och sportig säkerhetskänga som är gjord för att klara påfrestningarna av hårt och krävande arbete. Överdelen är tillverkad i vattenavvisande läder med gummiförstärkningar, som kompletteras med vårt vattentäta BUGdri®-membran och 200 gram Thinsulate™-isolering för att skon ska kunna användas även under tuffaste väderlek.

Mellansulan i kompositmaterial ger både trampskydd och skydd från kylan som kommer underifrån. Mellansulan är också stötabsorberande, vilket lindrar påfrestningar på foten. Tack vare skons hälskydd och snörsystemet BOA® Fit System kan du få till en riktigt bra passform och i kombination med den breda och anatomiskt utformade lästen har skon väldigt hög komfort. Den oljebeständiga yttersulan har utrustats med 16 dynamiska BUGrip®-dubbar för att ge dig bästa möjliga grepp. Skon är certifierad med skyddsklass S3 och uppfyller alla kraven för ISO 20345, som till exempel tåhätta tillverkad av kompositmaterial.

16 dubbar
BUGdri®-membran
BOA® Fit System

KONTAKT

Linda Svensson, Icebug PRO
0735 - 04 30 22
linda.svensson@icebug.se

Vidar Pro 2 High BUGrip®

Smarta detaljer ger en smart och säker arbetssko

Icebug

BUGdri® & Thinsulate™-isolering

Överdelen är tillverkad i vattenavvisande läder med gummiförstärkningar, som kompletteras med vårt vattentäta BUGdri®-membran och 200 gram Thinsulate™-isolering för att skon ska kunna användas även under tuffaste väderlek.

BUGrip®

16 dynamiska BUGrip®-dubbar för att ge dig bästa möjliga grepp.

BOA® Fit System

BOA® Fit System för en perfekt passform under hela arbetspasset.

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se